ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

20 May, 2023 - 21:42

Categories: 

Η Φόρεστ έστεψε πρωταθλήτρια Αγγλίας την Σίτι

Πρωταθλήτρια για πέμπτη φορά στα τελευταία έξι χρόνια μετά την ήττα της Άρσεναλ στέφθηκε η Σίτι.

Νίκη της Γιουνάιτεντ και σημαντικό βήμα για την τετράδα. Ένας πόντος για την Λίβερπουλ.

Νότιγχαμ Φόρεστ - Άρσεναλ 1-0

Κουρασμένη και αποκαδιορτική η Άρσεναλ ηττήθηκε στο «Σίτι Γκράουντ, χρίζοντας την Μάντσεστερ Σίτι πρωταθλήτρια Αγγλίας για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

Οι «κανονιέρηδες», στο πρώτο μέρος, είχαν την κατοχή, όμως όχι και την αποτελεσματικότητα. Έφτασαν εκατοστά από το να ανοίξουν το σκορ στο 17', όταν ο Ζεσούς σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Η Φόρεστ τους τιμώρησε σύντομα, καθώς προηγήθηκε μόλις δύο λεπτά αργότερα χάρι στο όμορφο τελείωμα του Αβονίγι.

Παρόμοια εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με τους παίκτες του Μικέλ Αρτέτα να προσπαθούν να βρουν ένα τέρμα και τους γηπεδούχους να αμύνονται με «νύχια και με δόντια» και τελικά να κερδίζουν τους τρεις πόντους.

 

Μπόρνμουθ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1

Με το ένα πόδι στο Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η Γιουνάιτεντ, που επικράτησε με 0-1 της Μπόρνμουθ στο «Βαϊτάλιτι».

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ευτύχησαν να προηγηθούν στο ένατο λεπτό, με το υπέροχο γυριστό του Καζεμίρο. Η Μπόρνμουθ ήταν απειλητική, αλλά η ομάδα του Τεν Χαγκ παρουσίασε καλή αμυντική λειτουργία και κράτησε το προβάδισμα και τους τρεις πόντους μέχρι το τέλος.

 

Λίβερπουλ - Άστον Βίλα 1-1

Τρεις πόντους κάτω από την Γιουνάιτεντ είναι η Λίβερπουλ, που αρκέστηκε στην ισοπαλία σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι στο Άνφιλντ.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδιάστηκαν από τους «κλάρετς» στο πρώτο μέρος, οι όποιοι είχαν χαμένο πέναλτι με τον Γουότκινς στο 22', αλλά πήραν το αίμα τους πίσω με τον Ράμσεϊ επτά λεπτά μετά.

Οι «ρεντς» ανέβασαν στροφές στο δεύτερο μέρος, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης και τελικά το βρήκαν στο 89', με τον Φιρμίνο, που σκόραρε στο τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι με την Λίβερπουλ.

Η Άστον Βίλα, από την άλλη, πέρασε στην έβδομη θέση και θα παλέψει στην τελευταία αγωνιστική για το ευρωπα

ϊκό εισιτήριο.