ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Στουρνάρας

8 April, 2018 - 02:41

Categories: 

Η Formula 1 στην ΕΡΤ2 και την ΕΡΤHD και η ανακοίνωση της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ!

Πλεονέκτημα Ferrari -μετά τον πρώτο αγώνα του Πρωταθλήματος 2018 στην Αυστραλία- και, καθώς το καραβάνι της Formula 1 ταξιδεύει στη Μέση Ανατολή για το Γκραν Πρι του Μπαχρέιν, o Σεμπάστιαν Φέτελ και η ομάδα του θέλουν να διατηρήσουν την πίεση στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Mercedes. Σε μια πίστα όμως, όπου έχουν κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια πλην του 2017 (τρεις συνεχόμενες νίκες από το 2014 έως και το 2016) τα «Ασημένια Βέλη» αναμένεται να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους, προκειμένου να χαλάσουν το πάρτι που έστησε η Scuderia μετά τη Μελβούρνη.

 

Έχοντας βρει το λόγο που ηττήθηκε στο Άλμπερτ Παρκ -ένα σφάλμα λογισμικού που οδήγησε σε λανθασμένο υπολογισμό στρατηγικής-  η Mercedes δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει το ίδιο γεγονός να επαναληφθεί και στην πίστα του Σακίρ. Παρ’ όλα αυτά, ο Λιούις Χάμιλτον, ο άνθρωπος που έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του στην Αυστραλία, αναμένει ότι οι Ferrari θα είναι γρήγορες στις υψηλές θερμοκρασίες του Μπαχρέιν, θολώνοντας ακόμη περισσότερο τα νερά για το ποια θα μπορούσε να είναι η τελική έκβαση του αγώνα.

 

Αν προσθέσουμε δε στην εξίσωση και τη Red Bull, η οποία έδειξε αξιοσημείωτη ταχύτητα στην Αυστραλία -ο Ντάνιελ Ρικιάρντο πέτυχε τον ταχύτερο γύρο του αγώνα- τότε έχουμε τα συστατικά για μια συναρπαστική, απρόβλεπτης εξέλιξης, μάχη.

 

Το Γκραν Πρι του Μπαχρέιν θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή του Πάσχα 8 Απριλίου 2018,  στις 18:10 από τις συχνότητες της ΕΡΤ2, της ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το www.ert.gr. Τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών του Σαββάτου θα μεταδοθούν μαγνητοσκοπημένα στις 17:00.

 

Στα μικρόφωνα, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Νίκος Κορόβηλας και Ηλίας Παπαϊωάννου. Καλεσμένοι στο στούντιο, ο εκπαιδευτικός και δημοσιογράφος του Ειδικού Τύπου, Βασίλης Γούσιας, καθώς και η δημοσιογράφος του Ειδικού Τύπου, Πόπη Παπαμιχα.

 

 Ανακοίνωση ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ

 

H εταιρία του MEGA ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναλύει τα δεδομένα που επικρατούν.

 

 Προς αποκατάσταση της αλήθειας και τον τερματισμό της προσπάθειας -εκούσιας ή ακούσιας- παραπληροφόρησης, η εταιρεία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. παρέχει τα ακόλουθα οικονομικά στοιχεία, όπως προκύπτουν από τα λογιστικά της βιβλία:

 

• Από τον Απρίλιο του 2016, οπότε και καταγγέλθηκε παράνομα και καταχρηστικά το ομολογιακό δάνειο ποσού -κατ’ εκείνον τον χρόνο- 88 εκ. ευρώ, έχουν αποπληρωθεί έως σήμερα στις τράπεζες 20 εκ. ευρώ κεφάλαιο εκ των οποίων ποσό 10 εκ. ευρώ είναι κεφαλαιοποιημένοι τόκοι αυτής της περιόδου με το ληστρικό επιτόκιο 9% (!). Ως εκ τούτου το δάνειο της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. εξυπηρετείται de facto, ίσως όπως κανένα άλλο δάνειο ανταγωνιστικών ή άλλων επιχειρήσεων.

Είναι μάλιστα απόλυτα εξασφαλισμένο σχεδόν στο σύνολό του -σημερινό υπόλοιπο 78 εκ. ευρώ- λόγω των σημαντικών επιβεβαιωμένης αξίας, εγγυήσεών του (ταινιοθήκη – χρυσωρυχείο, ακίνητη περιουσία, κατασχέσεις ως έγγιστα 50 εκ. ευρώ εις χείρας διαφημιστικών εταιρειών-πελατών του MEGA). Οι ως άνω σχετικές καταβολές πραγματοποιούνται μέσω συμψηφισμού απαιτήσεων της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ από διαφημιστικές εταιρείες – πελάτες της.

 

• Σημειωτέον, ότι από τον Δεκέμβριο του 2012 έως τον Απρίλιο του 2016 είχαν καταβληθεί εμπρόθεσμα στις ανακεφαλαιοποιημένες τράπεζες 10 εκ. ευρώ ως κεφάλαιο και 17,5 εκ. ευρώ ως τόκοι. Από την έναρξη λειτουργίας του ΜEGA έχουν καταβληθεί στις τράπεζες εμπρόθεσμα τόκοι που υπερβαίνουν τα 120 εκ. ευρώ.

 

• Κατά το αυτό χρονικό διάστημα έχει καταβληθεί έναντι αυξήσεως μετοχικού κεφαλαίου από νυν και πρώην Μετόχους της εταιρείας το ποσό των 8 εκ. ευρώ, από το οποίο διατέθηκαν 6,3 εκ. ευρώ για μισθοδοσία και 1,7 εκ. ευρώ για λειτουργικά έξοδα. Από το ως άνω ποσό, 2,3 εκ. ευρώ καταβλήθηκαν τους τελευταίους οκτώ μήνες από τις εταιρείες – μετόχους συμφερόντων Βαρδινογιάννη και Μαρινάκη.

 

• Στην DIGEA Α.Ε. (εταιρεία ψηφιακού πάροχου) έχει καταβληθεί από τον Μάρτιο του 2016 έως και τον Μάρτιο του 2018 το ποσό των 1.783.000 ευρώ.

 

• Επιπλέον έχουν επιβληθεί υπέρ εργαζομένων της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. δυνάμει δικαστικών αποφάσεων, εις βάρος διαφημιστικών εταιρειών – πελατών του MEGA, κατασχέσεις ύψους 6 εκ. ευρώ, από τις οποίες έχει ήδη εισπραχθεί από εργαζόμενους το ποσόν των 2,6 εκ. ευρώ.

 

Η πρωτοβουλία κάποιων αυτόκλητων εκπροσώπων ομάδων «εργαζομένων του MEGA» να δίνουν στη δημοσιότητα, όλο και με περισσότερη αγωνία τελευταία, μια διαφορετική εικόνα λαμβάνεται μόνο ως υπονόμευση της προσπάθειας των 140 αδιαλείπτως έως σήμερα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ της εταιρείας. Συμπορεύεται δε με τα συμφέροντα ανταγωνιστών του MEGA.

 

Το MEGA πρωταγωνιστεί μέχρι σήμερα και χωρίς τους ΔΗΘΕΝ σωτήρες των εργαζομένων του.

 

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

 

-Χριστός Ανέστη! Να' στε καλά με υγεία!


-Δεν έχει βρεί ακόμα τηλεοπτική "στέγη" το Final-4 του LEN TROPHY το οποίο θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα και θα συμμετέχει η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού...


-Λογικά η ΕΡΤ θα δώσει την λύση...


-Τις προετοιμασίες για την κάλυψη των πλέι οφ της Euroleague, αλλά και του Champions League της FIBA  θα κορυφώσει από βδομάδα η NOVA...


-Υπάρχουν πιέσεις προς τον γ.γ του υπ. Τύπου Λ. Κρέτσο, να συμπεριλάβει στην λίστα με τα αθλητικά γεγονότα εθνικής σημασίας που θα πρέπει να μεταδίδονται και από ελεύθερο κανάλι το Final 4 της Euroleague, ειδικά αν συμμετέχει ελληνική ομάδα...


-Στην χειρότερη, δεν αποκλείεται η ΕΡΤ να συμφωνήσει με την NOVA να μεταδώσει σε μαγνητοσκόπηση τις αναμετρήσεις...


-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com

olymbic idea