ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 November, 2022 - 17:51

Categories: 

Θέλει να «δέσει» τον Παλάσιος ως το 2026 ο Παναθηναϊκός

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος συνιστά μετά τον Αίτόρ δεδομένα το πιο «καυτό» όνομα όπου υπάρχει στο έμψυχο υλικό του Παναθηναϊκού.

Ο Αργεντινός άσος έχει αφήσει άπαντες ενθουσιασμένους με την παρουσία του στην ομάδα. Γιατί οι Πράσινοι είχαν δώσει... μάχη  μέχρι την οριστική συμφωνία με της Ιντεπεντιέντε και Πατσούκα το καλοκαίρι του 2021 και, μάλιστα, είχαν δώσει τα χέρια 12 λεπτά πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου!

Μάλιστα, η μεταγραφή τού Παλάσιος ήταν η ακριβότερη τα τελευταία 12 χρόνια, καθώς μαζί με το συμβόλαιό του και την εφορία στην επόμενη τριετία, θα ξεπεράσει τα 4,3 εκατ. ευρώ το κόστος της!

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Πράσινοι έχουν την πρόθεση να… δέσουν Παλάσιος, δηλαδή το συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι του 2024 να το ανανεώσουν μέχρι το καλοκαίρι του 2026 - Όταν πια ο παίκτης θα είναι 34 ετών! Πρακτικά, δηλαδή, θέλει να τον κρατήσουν στη ομάδα για πάντα.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν  ο Παναθηναϊκός θέλει να του αυξήσει, προφανώς, τις αποδοχές από τις 600-700.000 ευρώ που παίρνει τώρα και να φτάσει κοντά στο 1 εκατ, ευρώ, καθώς ο Αργεντινός είναι σούπερ επιδραστικός στο παιχνίδι της ομάδας. Αρκεί να σημειώσουμε ότι φέτος, ήδη, έχει 11 ματς και 4 γκολ.

 

 

 

Εδώ, βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε ότι μέχρι να έρθει στην Ευρώπη και τον Παναθηναϊκό, ο Παλάσιος είχε αλλάξει πολλές ομάδες στην καριέρα του - Ενδεικτικό του ότι του αρέσει να αλλάζει περιβάλλον, να ψάχνει νέα πρόκληση κ.λπ. Βέβαια το γεγονός ότι φέτος η ομάδα κάνει πρωταθλητισμό και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα έχει αυξημένες πιθανότητες για να συμμετέχει σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης, είναι τρομερό κίνητρο για έναν ποδοσφαιριστη στα 30 του χρόνια.