ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

29 December, 2023 - 17:58

Categories: 

Θέλει Παναθηναϊκό ο Ντόρσεϊ

 

Πριν από μερικές ημέρες ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έβαλε «φωτιά» στα social media με ένα «follow» που έκανε στον Παναθηναϊκό στο Instagram.

Φυσικά το «φλερτ» μεταξύ του Ελληνοαμερικανού γκαρντ και των «πρασίνων» δεν αποτελεί... είδηση. Όπως είναι γνωστό, το περασμένο καλοκαίρι οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια και μάλιστα υπήρχε συμφωνία προκειμένου να φορέσει ο Ντόρσεϊ τη φανέλα του Παναθηναϊκού ωστόσο κατόπιν απόφασης του -τότε προπονητή της Φενέρ- Δημήτρη Ιτούδη, ο παίκτης παρέμεινε στην τουρκική ομάδα.

 

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός αποχώρησε από τη Φενέρ και αμέσως επέστρεψε στην επιφάνεια το όνομα του Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί να μετακομίσει άμεσα στον Παναθηναϊκό ωστόσο θεωρείται και πολύ δύσκολο (αν όχι απίθανο) να πάρει «σάρκα και οστά» το συγκεκριμένο σενάριο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Και υπάρχουν πολλοί λόγοι που βάζουν «φρένο» (προς το παρόν τουλάχιστον) σ' ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ο Ερυθρός Αστέρας «χτύπησε» την πόρτα του Βιλντόζα

Προκειμένου να πραγματοποιηθεί μια τέτοια κίνηση θα πρέπει να υπάρξει άμεση αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό και αυτό διότι η περιφέρεια είναι ήδη «υπερφορτωμένη» και μάλιστα μ' έναν παίκτη όπως είναι ο Κάιλ Γκάι να βρίσκεται παντελώς εκτός rotation. Από την άλλη ο Λούκα Βιλντόζα δεν έχει αποδώσει έως σήμερα τα αναμενόμενα παρουσιάζοντας πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του.

 

 

Ομάδα: