ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

12 July, 2017 - 03:40

Categories: 

Θέλουν αλλά δεν μπορούν

Όνειρο θερινής νυκτός φαντάζουν οι διακοπές για τους περισσότερους Έλληνες και τις περισσότερες Ελληνίδες.

Μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας είναι ικανή να καταλάβεις την ψυχολογία εκατοντάδων ανθρώπων που θέλουν αλλά δεν μπορούν καταρχήν για οικονομικούς λόγους και κατά δεύτερον λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Κάποιοι τυχεροί θα ξεφύγουν κάποιες μέρες πηγαίνοντας στα χωριά ή τα εξοχικά τους. Αρκετοί θα φιλοξενηθούν από φίλους και συγγενείς. Οι περισσότεροι όμως είναι υποχρεωμένοι να επιλέξουν μίνι διακοπές σε κάποιο κοντινό σημείο ή καθημερινές δροσερές αποδράσεις σε κάποια παραλία της Αττικής.

Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για τους τυχερούς είναι η Σαντορίνη, η Μήλος, τα Χανιά, η Ζάκυνθος, η Σκιάθος, το νησί της Τήνου, τα Κουφονήσια αλλά και η Μύκονος. Τα χρήματα που θα ξοδέψουν όπως υποστήριξαν στον Αθήνα 9.84 είναι πολύ λιγότερα από πέρυσι γι΄αυτό και οι μέρες που θα ξεκουραστούν δεν θα ξεπεράσουν τις δέκα.

Ο μήνας που θα εγκαταλείψουν οι περισσότεροι το κλείνον άστυ είναι όπως κάθε χρόνο ο Αύγουστος. «Μετράμε τις μέρες σαν τους φαντάρους» μας είπε ένας τραπεζικός υπάλληλος. «Αυτή και μόνο η ελπίδα μας ντοπάρει για να αντέξουμε τον καύσωνα και την κουραστική καθημερινότητα», κατέληξε.

πηγή athina984.gr

olymbic idea