ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 December, 2023 - 18:55

Categories: 

Θρίαμβος για την Καλλιθέα και κορυφή!

Λύγισε την Καλαμάτα στο «Ελ Πάσο» και έπιασε κορυφή η Athens Kallithea. Οι «γαλανόλευκοι» επικράτησαν 1-0 εντός έδρας και σκαρφάλωσαν στην πρώτη θέση του ομίλου τους στη Super League 2. Το τέρμα, το οποίο τους χάρισε τους τρεις βαθμούς σημείωσε ο Μαρότα με προβολή, εκμεταλλευόμενη την κεφαλιά του Λουκίνα στο 86ο λεπτό έπειτα από στατική φάση.

Από την κορυφή έπεσαν τα Χανιά, τα οποία γνώρισαν την ήττα στην Ηλιούπολη. Το μοναδικό της αναμέτρησης σημείωσε ο Φουρλάνος στο 20ο λεπτό με κεφαλιά.

Στο 5’, η Athens Kallithea άγγιξε το 1-0, με τον Ντεμέτριους να βρίσκεται σε θέση βολής έπειτα από πάσα του Λουκίνα, αλλά έστειλε την μπάλα ελάχιστα εκτός με το αριστερό. Έξι λεπτά μετά ήταν η σειρά της Καλαμάτας να χάσει μεγάλη ευκαιρία, όταν μετά από ωραία κυκλοφορία της μπάλας, αυτή έφτασε στον Μπαράλες που με δυνατό σουτ σχεδόν από το ύψος του πέναλτι, βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 33’ ο Μουστακόπουλος έπιασε συρτό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γιαννίκογλου. Το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές ισορροπημένο και όδευε φουλ για ισοπαλία, αλλά ο Μαρότα έγειρε σε πολύ κρίσιμο σημείο την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων.

 

Στο 1-1 ήρθαν Ηρακλής και Αιολικός, στην έδρα του δεύτερου. Ο Τριανταφυλλάκος άνοιξε το σκορ με σουτ στο 14ο λεπτό, ενώ ο «Γηραιός» έσωσε την παρτίδα στο 72’ με κεφαλιά του Κούστα. Ο Καμπανιακός πέρασε από την έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας, με… buzzer beater του Μανιού στο 90’+3’.