ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μελισσουργός

12 February, 2022 - 00:54

Θριαμβός Μπάρτσα ξανά στο El Clásico!

Η Ρεάλ υποδέχτηκε τη Μπαρσελόνα στο “WiZink Center” για την 26η αγωνιστική της Euroleague , με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη μεγάλη νίκη στο El Clásico με 86-68 καθαρίζοντας το παιχνίδι απ’ τη πρώτη περίοδο με σούπερ Λαπροβίτολα.

Ο Αργεντίνος γκαρντ (μέχρι πέρσι παίκτης της Ρεάλ) ήταν εκπληκτικός στη 1η περίοδο και με 12 συνεχόμενους δικούς του πόντους έδωσε από το 1ο τετράλεπτο διαφορά 13ων πόντων στην ομάδα του (15-2) ,   με 3/3 τρίποντα και με καλάθι και φάουλ. Η 1η περίοδος έκλεισε με το «συντριπτικό» 28-8 υπέρ των «Μπλαουγκράνα». Στη 2η περίοδο η μεγάλη ευστοχία των παικτών του Σάρας Γιασικεβίτσιους σε συνδυασμό με τη σκληρή τους άμυνα κατάφεραν να πάνε να στα αποδυτήρια με διαφορά 19 πόντων (51-32). Στο 3ο δεκάλεπτο το ίδιο εργο συνεχίστηκε με τη Ρεάλ να είναι εκνευριστικά άστοχη και να μη μπορεί να πλησιάσει στο σκορ τους Καταλανούς. Οι δύο ομάδες βγήκαν στη 4η περίοδο στο παρκέ με το 71-55 υπέρ της Μπαρσελόνα. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο δεν κατάφερε να μειώσει τη διαφορά κάτω από τους 13 πόντους και γνώρισε την ήττα (86-68) με ψηλά τα χέρια. 

3η διαδοχική νίκη της Μπαρσελόνα επί της Ρεάλ τη φετινή σεζόν , με τις 2 απ’ αυτές να είναι για τη Euroleague και τη 1 για το πρωτάθλημα. Οι δύο ομάδες βρίσκονται πλέον ισόβαθμες με 20-5 στη πρώτη δυάδα της βαθμολογίας της Euroleague με την Μπαρσελόνα να υπερτερεί της βασίλισσας λόγω των νικών της στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. 

Ο Ταβάρες με 25 πόντους και 6 ριμπάουντ ήταν ο μόνος που βρέθηκε σε καλή ημέρα από πλευράς Ρεάλ αλλά δεν ήταν αρκετός για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

 

Στην αντίπερα όχθη , ο Λαπροβίτολα ήταν ο κορυφαίος από πλευράς φιλοξενούμενων (και MVP της αναμέτρησης) καθώς μέτρησε 20 πόντους 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ με 5/5 τρίποντα και 7/8 σουτ εντός πεδιάς. Ο Έξουμ πρόσθεσε επίσης 13 πόντους στο ενεργητικό των «Μπλαουγκράνα» και ο Νικ Καλάθης 10 πόντους , 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Ντέιβις με 11 πόντους και Κούριτς με 10 ήταν επίσης θετικοί για την ομάδα του Σάρας Γιασικεβίτσιους.