ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 January, 2024 - 18:56

Categories: 

Ιβάνοβιτς: «Από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης ο Ολυμπιακός!»

 

Η Μπασκόνια υποδέχεται τον Ολυμπιακό (12/1, 21:30) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Euroleague και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς τόνισε, μεταξύ άλλων, πως οι Πειραιώτες αποτελούν μια από τις κορυφαίες ομάδες τις διοργάνωσης.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σέρβος προπονητής:

 

 

«Πρέπει σίγουρα να παίξουμε με περισσότερο υπομονή και να έχουμε καθαρό μυαλό. Να παίξουμε στην επαφή, με περισσότερο δυναμισμό και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αμυντικό μας πλάνο. Ο Ολυμπιακός είναι μία απ’ τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Έχει σουτέρ, μπορούν να παίξουν από μέσα με τους ψηλούς τους παίρνουν επιθετικά ριμπάουντ.

Γενικά είναι πολύ δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις, τώρα που ειδικά είναι πλήρεις. Οι δύο πόιντ γκαρντ τους παίζουν πολύ καλύτερα και αν θέλουμε να τους κερδίσουμε, δεν μπορούμε να έχουμε τόσα σκαμπανεβάσματα όπως στο προηγούμενο παιχνίδι μας. Όταν βγαίνω εκεί έξω, πιστεύω πως η ομάδα μας θα τα καταφέρει και θα τους κερδίσει όλους. Δεν έχει καμία σημασία ποιος είναι μπροστά. Δεν πρόκειται να αλλάξω ποτέ την φιλοσοφία μου».