ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 June, 2022 - 22:02

Categories: 

Ιστορική πρόκριση για την Ουαλία

Η Ουαλία χρειάστηκε ένα αυτογκόλ του Αντρέι Γιαρμολένκο για να νικήσει 1-0 την ανώτερη Ουκρανία στο Κάρντιφ και να πάρει το τελευταίο ευρωπαϊκό "εισιτήριο" για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022.

 

 

Η Ουκρανία ήταν ανώτερη, έχασε σωρεία ευκαιριών αλλά την εξουδετέρωσε ο Γουέιν Χένεσι και η Ουαλία χάρη σε ένα αυτογκόλ πήρε τη νίκη με 1-0 και συνάμα την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

 

Το αυτογκόλ του Αντρέι Γιαρμολένκο από το 1ο ημίχρονο ήταν αρκετό για την παρέα του Γκάρεθ Μπέιλ, που κατάφερε να κρατήσει το μηδέν μέχρι τέλους και να πάρει το τελευταίο ευρωπαϊκό "εισιτήριο", μέσω μπαράζ.

 

Η Ουαλία προκρίνεται σε τελική φάση του Μουντιάλ για δεύτερη φορά στην ιστορία της και πρώτη από το 1958, με τους Ουκρανούς να επιστρέφουν απογοητευμένοι στις βάσεις τους, μακριά από την πατρίδα τους που βρίσκεται σε πόλεμο.