ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 April, 2023 - 14:52

Categories: 

Ιταλικά ΜΜΕ: «Έτοιμος να πει το ναι στον Ολυμπιακό ο Γκατούζο!» - Επαφές με Ρεμπρόφ

 

Σε μία καίρια χρονικά περίοδο όπου το μυαλό και η προσοχή όλων στον Ολυμπιακό είναι αποκλειστικά στραμμένη στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ, οι εξελίξεις γύρω από το ευαίσθητο θέμα της τεχνικής ηγεσίας φουντώνουν

Στην Ιταλία κάποιοι ασχολούνται με το θέμα Γκατούζο και το ενδεχόμενο να αναλάβει το τιμόνι των Πειραιωτών.

Σύμφωνα με τους γείτονες η παλαιά δόξα της Μίλαν, φέρεται να είναι πολύ κοντά στο να πει το «ναι» στην ελληνική ομάδα και να γίνει αυτός ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού. Η πρόταση που του έχει γίνει από τους Πειραιώτες είναι η καλύτερη που έχει στα χέρια του και πιθανότατα θα απαντήσει θετικά.

Την ίδια στιγμή οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού έχουν και άλλους στη λίστα με τους προπονητές. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Ρεμπρόφ. Ιστοσελίδες από το εξωτερικό (από την Αραβία) ανέφεραν χθες ότι ο Ουκρανός θέλει να αποχωρήσει από το Ντουμπάι και ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την συνεργασία μαζί του.

Μάλιστα, αναφέρουν ότι ο Ρεμπρόφ είναι διαθέσιμος να ρίξει τις απαιτήσεις του αρκετά από τα δύο εκατομμύρια ευρώ που λαμβάνει.

Ομάδα: