ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 January, 2024 - 00:45

Categories: 

Κάνααν: [Θεωρώ ότι είμαστε στο σωστό δρόμο»

Ο Αιζέια Κάνααν τόνισε πως στον Ολυμπιακό όλοι μπορούν να γίνουν πρωταγωνιστές, θεωρεί πως η εμπιστοσύνη του ενός στον άλλον θα φέρει τις νίκες, πιστεύει πως η ομάδα πλέον βρίσκεται σε καλό δρόμο για την πρόκριση στην οκτάδα και πως έχουν μια καλή ομάδα για να πετύχουν τους στόχους τους.

Αναλυτικά: «Έχουμε ομάδα που μπορούν όλοι να είναι πρωταγωνιστές. Πιστεύω πως, αν μπει το πρώτο σουτ, θα μπουν και τα επόμενα. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Ποτέ δεν μένω σε ένα χαμένο σουτ. Είναι πολύ καλό για την ομάδα μας να έχουμε αυτές τις νίκες. Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον και μπορούμε να παλέψουμε κόντρα σε οποιαδήποτε ομάδα.

Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Αυτό είναι κομμάτι του να έχεις μια πολύ καλή ομάδα. Δεν βασιζόμαστε σε έναν. Έχουμε ‘βάθος’ στον πάγκο κι εξαιρετικούς παίκτες. Μπορεί να είναι η βραδιά οποιουδήποτε σε οποιοδήποτε παιχνίδι. Έχουμε τη χημεία να αναδείξουμε διαφορετικούς πρωταγωνιστές σε κάθε ματς».

Ομάδα: