ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 April, 2023 - 16:48

Categories: 

Κάνει πίσω η Τραμπζονσπόρ για Γκατούζο και «κλείνει» Μπιέλιτσα

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που αφορούν τα τεκταινόμενα στην τεχνική ηγεσία της Τραμπζονσπόρ. Με την περυσινή Πρωταθλήτρια Τουρκίας να απορρίπτει τελικα΄την περίπτωση του Τζενάρο Γκατούζο και να προχωρά στην στη περίπτωση του Νέναντ Μπιέλιτσα. 

Παρά το γεγονός ότι δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Ιταλός προπονητής, που απασχολεί τον Ολυμπιακό, ήταν στο στόχαστρο των πρωταθλητών Τουρκίας, εκείνοι είναι έτοιμοι να δώσουν τα χέρια με τον 51χρονο Κροάτη για την αντικατάσταση του Αμπντουλάχ Αβτσί.

Ο Μπιέλιτσα, μάλιστα, αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Τραπεζούντα για τις τελικές συζητήσεις με την διοίκηση της τουρκικής ομάδας. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία και απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal και να ανακοινωθεί η πρόσληψη.

 

 

 

 

Ο Μπιέλιτσα κατέκτησε το πρωτάθλημα Κροατίας με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ το 2018 και το 2019, ενώ από το 2020 μέχρι τον περασμένο Αύγουστο δούλευε στην Όσιγεκ.

Η Τραμπζονσπόρ είναι έκτη στην τουρκική λίγκα και κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης.