ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

6 July, 2023 - 01:47

Categories: 

Καλοκαίρι στην ΕΡΤ με σειρές, τα «Mad Video Music Awards 2023 από τη ΔΕΗ» στο MEGA και ο Στέλιος Ρόκκος με guest την Ευρυδίκη σε μια αξέχαστη ροκ «νύχτα»!

Η ΕΡΤ είναι κοντά μας και το καλοκαίρι με σειρές που αγαπήσαμε. Καθημερινά από τις 18:00 έως τα μεσάνυχτα η ΕΡΤ1 προσφέρει τη δυνατότητα στους τηλεθεατές να παρακολουθήσουν σε επανάληψη τις σειρές που άφησαν το αποτύπωμά τους στην τηλεόραση. Γέλιο, συγκίνηση, αναμνήσεις και πολλή μουσική θα μας κρατήσουν συντροφιά ολόκληρο το καλοκαίρι από νωρίς το απόγευμα έως αργά το βράδυ.

ΖΑΚΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ

Στις 18:00, θα απολαύσουμε την κωμική οικογενειακή σειρά «Ζακέτα να πάρεις» με κεντρικό θέμα την πολυσυζητημένη σχέση μάνας-γιου, και πρωταγωνίστριες τις απολαυστικές Ελένη Ράντου, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Φωτεινή Μπαξεβάνη.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ

Στις 19:00, θα ζήσουμε «Τα καλύτερά μας χρόνια»,  τα πιο νοσταλγικά, αθώα και συναρπαστικά, μέσα από τις περιπέτειες της οικογένειας των Αντωνόπουλων, με πρωταγωνιστές τους Μελέτη Ηλία και Κατερίνα Παπουτσάκη, Δημήτρη Καπουράνη, Εριφύλη Κιτζόγλου, Δημήτρη Σέρφα, Ερρίκο Λίτση, Τζένη Θεωνά, Μιχάλη Οικονόμου κ.ά.

Η ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ

Στις 22:00, η κωμική σειρά «Η τούρτα της μαμάς», σε σενάριο-σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου παρακολουθεί τις ιστορίες μιας μεσοαστικής οικογένειας στην Αθήνα του 2020. Απολαυστικοί στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Κώστας Κόκλας, Καίτη Κωνσταντίνου, Λυδία Φωτοπούλου, Θάνος Λέκκας, Πάρις Θωμόπουλος, Μιχάλης Παπαδημητρίου, Ιωάννα Πηλιχού, Αλέξανδρος Ρήγας, Χρύσα Ρώπα, Μαρία Γεωργιάδου κ.ά.

ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ

Στις 23:00, η ανατρεπτική ψυχολογική σειρά  «Κάνε ότι κοιμάσαι», με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, ανάμεσά τους οι Σπύρος Παπαδόπουλος Έμιλυ Κολιανδρή, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Μαρίνα Ασλάνογλου, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Δημήτρης Καπετανάκος. Η σκηνοθεσία των Αλέξανδρο Πανταζούδη και Αλέκου Κυράνη και σε πρωτότυπο σενάριο του βραβευμένου συγγραφέα στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη, Γιάννη Σκαραγκά.

ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ

Στις 24:00, μας καληνυχτίζει η μουσική ανατρεπτική κωμωδία «Τα Νούμερα», που έχει βασιστεί σε πρωτότυπη ιδέα των Φοίβου Δεληβοριά – Σπύρου Κρίμπαλη και σκηνοθετεί ο Γρηγόρης Καραντινάκης. Ένας τραγουδοποιός και ο αλλοπρόσαλλος θίασός του, βάζουν στόχο να αναβιώσουν στη σύγχρονη Αθήνα, τη «Μάντρα» του Αττίκ.

Τα «Mad Video Music Awards 2023 από τη ΔΕΗ» έρχονται αποκλειστικά στο MEGA

Τα «Mad Video Music Awards 2023 από τη ΔΕΗ», ο διαχρονικός ελληνικός μουσικός θεσμός, συμπληρώνουν φέτος 20 χρόνια και έρχονται για τέταρτη χρονιά αποκλειστικά στο MEGA, την Παρασκευή 7 Ιουλίου στις 21:00.

Την κορυφαία μουσική διοργάνωση παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς. Μαζί του, στην πιο viral και Mad μουσική γιορτή, οι Superhosts: Dat Lilly, Fipster, Modern Cinderella, Persad, Vangelis Nakis και Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός. Τη βραδιά ανοίγει ο DJ Αντώνης Δημητριάδης δίνοντας τον παλμό με ένα δυναμικό set.

Βραβεύσεις με απονεμητές-έκπληξη, έντονες συγκινήσεις, αγαπημένοι καλλιτέχνες σε εντυπωσιακά live acts και ανατρεπτικές καλλιτεχνικές συνεργασίες σε ένα φαντασμαγορικό τηλεοπτικό show αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA.

Στη σκηνή ανεβαίνουν οι καλλιτέχνες: Trannos, Καλομοίρα, Stefania, 3SUM, Γιώργος Σαμπάνης, Τάμτα, Good Job Nicky,  Josephine, Marseaux, Solmeister, Μαρίνα Σάττι, Κατερίνα Κούκα, Πέτρος Ιακωβίδης, Foxy Lee, Χρήστος Μάστορας, ZAF, ΜΕΛΙSSES, Έλενα Παπαρίζου, Ayman, Joanne, Αναστασία, FY, Τάνια Μπρεάζου, DeVito, Sidarta, Holly Grace, Ελένη Φουρέιρα, MC DADDY, Σάκης Ρουβάς, Κωνσταντίνος Αργυρός, Ανδρομάχη, Θανάσης Βασιλόπουλος, PLAYMEN, Goin’ Through, Kianna, Daphne Lawrence, Dat Lilly, Lil Koni, Ισορροπιστής, KINGS, Don  Leon, KG GREG, Δέσποινα Βανδή, Ivan Greko, Χάρης Κωστόπουλος, Γιώργος Κακοσαίος, Γιάννης Πλούταρχος.

Τα βραβεία απονέμουν οι: Βάσω Λασκαράκη, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Σάββας Πούμπουρας, Κατερίνα Ζαρίφη, Γιώργος Αγγελόπουλος, Αντώνης Δημητριάδης,   Βίκυ Καγιά, Γιώργος Πατούλης, Γιώργος Παπαδάκης, Φοίβος Παπαδάκης, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Έλενα Χριστοπούλου, Γεωργία Κουτσοκώστα, Βιργινία Δικαιούλια, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Sidarta, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Μανώλης Γκίνης, Γιώργος Καράβας, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαίρη Συνατσάκη, Μαργαρίτα Μάτσα.

***Την ώρα της μετάδοσης των «Mad Video Music Awards 2023 από τη ΔΕΗ», θα υπάρχει, παράλληλα, νοηματική διερμηνεία του προγράμματος προσβάσιμη στο κοινό μέσα από το www.megatv.com/live και την υβριδική πλατφόρμα MEGA Play πατώντας το κίτρινο κουμπί.

Ο μοναδικός θεσμός μουσικών βραβείων της χώρας έρχεται για τέταρτη χρονιά αποκλειστικά στο MEGA, την Παρασκευή 7 Ιουλίου στις 21:00.

Ο Στέλιος Ρόκκος με guest την Ευρυδίκη σε μια αξέχαστη ροκ «νύχτα»

Την Πέμπτη 6 Ιούλιου, στις 22:45 στον ΑΝΤ1, ο μοναδικός Στέλιος Ρόκκος με καλεσμένη την αγαπημένη Ευρυδίκη θα μας χαρίσουν μια ξεχωριστή ροκ «νύχτα» που θα μας ταξιδέψει.

Ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9, ο μεγαλύτερος ελληνικός ραδιοφωνικός σταθμός που παίζει μόνο επιτυχίες, πραγματοποίησε το 2ο exclusive live event «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ», με παρουσιάστρια τη ραδιοφωνική παραγωγό Γιώτα Τσιμπρικίδου. Ο Στέλιος Ρόκκος και η καλεσμένη του Ευρυδίκη χάρισαν στο κοινό μια αξέχαστη μουσική «νύχτα» γεμάτη από αγαπημένα τραγούδια των δύο καλλιτεχνών.

Στην κατάμεστη, βραβευμένη αίθουσα Vmax Sphera των  Village Cinemas του The Mall Athens ο πολυτάλαντος Στέλιος Ρόκκος  στόλισε την σκηνή με «σμαράγδια και ρουμπίνια» και «ρόκαρε» με την Ευρυδίκη. Ο Στέλιος Ρόκκος, ένας από τους πιο καταξιωμένους μουσικούς και τραγουδιστές στην Ελλάδα, μάς ταξίδεψε μέσα από μια αναδρομή σε όσα τραγούδια λατρέψαμε στα 30 χρόνια της μουσικής του πορείας.  Συνομιλώντας με την Γιώτα Τσιμπρικίδου, μοιράστηκε στιγμές από την καθημερινότητα και τη ζωή του στην Λήμνο και αποκάλυψε τον λόγο που κάλεσε την Ευρυδίκη σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά, ενώ οι δύο καλλιτέχνες δε δίστασαν να μοιραστούν με το κοινό στιγμές από το «κοινό τους παρελθόν» μιας και πρώτο-συνυπήρξαν στη σκηνή πριν 23 χρόνια!

Την Πέμπτη 6 Ιουλίου, στις 22:45 στον ΑΝΤ1, ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9 ενώνει δύο μοναδικές φωνές στο 2ο exclusive live event «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ» και αποδεικνύει ξανά πως η μουσική είναι μία και έχει τη δύναμη να μας ενώνει. Η μαγική αυτή μουσική νύχτα, υπόσχεται να μας ξυπνήσει συναισθήματα και να μετατρέψει τις δυνατές στιγμές σε δυνατές αναμνήσεις. Μη τη χάσετε!

Tα σύκα σύκα και την σσκάφη σκάφη!

-Το Vodafone TV επιβεβαίωσε τον τίτλο του ταχύτερα αναπτυσσόμενου Pay TV στη χώρα, καθώς χάρη στις πρόσφατες συμφωνίες με Disney+ και Warner Bros – Discovery, μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2023 απέκτησε περίπου 20.000 νέους συνδρομητές, που μεταφράζεται σε επταπλάσια αύξηση νέων συνδρομητών σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό εξάμηνο...

-Ο Γιώργος Μητροφάνης, στέλεχος ηλεκτρονικών Μέσων και εφημερίδων, περνά στο επιτελείο του OPEN...

-«ΤΟ ΒΗΜΑ» βραβεύτηκε, στο πλαίσιο των βραβείων Education Leaders Awards 2023 για τη συνολική του προσφορά στην Παιδεία και για το πρόγραμμα των «Μαθητικών Εφημερίδων»...

-Ο Sfaira 102.2 του Politis Group επανέφερε το «Παρέα στην άμμο», μια σειρά από 4 συναυλίες μέσα σε παραλίες, με ισάριθμους δημοφιλείς τραγουδιστές να ερμηνεύουν επιτυχίες τους για τους ακροατές του Sfera. Την αρχή έκανε ο Σάκης Ρουβάς, Το live, που έχει ήδη ανέβει στο κανάλι του Sfera 102.2 στο YouTube, παρουσίασε ο Παναγής Τζωρτζάτος...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com