ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
palaiologos

12 June, 2018 - 21:55

Categories: 

Καραπαπάς: «Ρουφιάνος ήσουν και ρουφιάνος θα παραμείνεις!»

 

Αποφασισμένος να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους βάση, είναι ο Κώστας Καραπαπάς

 

Με μήνυμα που ανέβασε στα social media  ο Διευθυντής Επικοινωνίας τηε ΠΑΕ Ολυμπιακός επιτέθηκε κατά του εν λόγω εκδότη 

 

 

Αναλυτικά τί έγραψε:

 

«O Βαξεβάνης δεν με ξέρει λέει, πράγμα που δεν με απασχολεί καθόλου, αλλά παρότι δεν με γνωρίζει γνωρίζει ότι είμαι «απόβλητο της ζωής και του επαγγέλματος μου». Μα αφού δε με γνωρίζει αυτός ο ευαισθητούλης δήθεν αριστερός που ξέρει για τη ζωή και το επάγγελμα μου; Αλλά γιατί να ξέρει; Έτσι είναι τα φασιστάκια τύπου Βαξεβάνη. Συνειρμικά το πρώτο πράγμα που τους έρχεται να κάνουν είναι να λασπώσουν και να συκοφαντήσουν.

Δεν μας ξέρει ο «πολύς» εκδότης-ερευνητής αλλά έχει την άποψη ότι δε θα δουλεύαμε ούτε στη μπουτίκ του Ολυμπιακού! Βλέπετε για τον Βαξεβάνη, τον δηθεν «αγωνιστή αριστερό» όποιος δουλεύει στη μπουτίκ του Ολυμπιακού είναι μάλλον παρακατιανός. Στη ροζ αριστερά άλλωστε οι εργάτες και οι εργαζόμενοι είναι απλά αριθμοί! Και οι ροζ εκδότες απλά νούμερα.

Και μετά ο ΚΥΠατζάκος αρχίζει τα γνωστά παραμύθια χωρίς ούτε μια επι της ουσίας απάντηση. 

Βέβαια γράφει και μια αλήθεια. Ότι δεν έχει κανένα κοινό με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Πράγματι. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης γεννήθηκε στον Πειραιά, μεγάλωσε σε μια οικογένεια με αγάπη, σπούδασε και μεγαλούργησε στη ζωή του με ότι κι αν ασχολήθηκε. Την επιτυχία του την πιστοποιεί η παγκόσμια ναυτιλία που τον κατατάσει στους κορυφαίους εφοπλιστες στον κόσμο. Στον αθλητισμό παρέλαβε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ σε κακή κατάσταση και τον έβαλε στην ελίτ της Ευρώπης κατακτώντας 7 σερί Πρωταθλήματα. Ταυτόχρονα ο Θρύλος έγινε ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος της Ευρώπης κάνοντας πραγματικότητα τα όνειρα μας να βλέπουμε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να κυριαρχεί σε όλα τα σπορ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Και με τις εκδόσεις ο Μαρινάκης έχει ήδη πετύχει ως ιδιοκτήτης ιστορικών εφημερίδων. Όχι τυπώνοντας «εκβιαστικά φύλλα» όπως εσύ Βαξεβάνη...

Κανένα λοιπόν κοινό δεν υπάρχει σε κανένα επίπεδο...

Όσο για τις συναντήσεις που επικαλείσαι να προσέχεις γιατί υπάρχουν και μάρτυρες. Εσύ πήγες Βαξεβάνη στον κύριο Μαρινάκη. Στο σπίτι του, στα δικά του μέρη, για να γλείψεις και να παρακαλέσεις. Αλλά το ψέμμα το έχετε κι εσύ και οι φίλοι σου μπροστά απο τη γλώσσα! 

Για τις διαφημίσεις που λες, στις φυλλάδες σου ούτε τα σκουπίδια μας δε θα διαφημίσουμε ποτέ οπότε μη μας υπολογίζεις, δεν τσιμπάμε σε απειλές και σε εκβιασμούς.

Δεν περιμένε και κανένας ότι θα απαντήσεις επι της ουσίας. Σιγά μη μας έλεγες για το μετοχικό κεφάλαιο και το πόσα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα χρειάστηκες για να βγάλεις την εκβιαστική φυλλάδα σου. 

Δε μας είπες ούτε πως ούτε πόσα παίρνεις απο τις ΔΕΚΟ. Και δεν μπορείς να μας πείς. Τον «τρόπο» άλλωστε τον ξέρουν οι κολλητοί σου Υπουργοί και οι δικηγόροι-ντελίβερι.

Άσε όμως τις «μαγκιές» και τα ροζ αντριλίκια σου κράτα τα για τους φλούφληδες τύπου Φιλιππάκη, που σε παίρνει.

Ο Θεός βλέπεις ήταν καλός και με τον κύριο Μαρινάκη και με εμένα και έχουμε δικά μας μπράτσα, δε χρειαζόμαστε άλλους.

Σε αντίθεση με σένα. Όσο για τα κουμπιά και το πάχος, ξέρεις. Όποιος έχει πολλά κιλά, μπορεί να αδυνατίσει. Ο ρουφιάνος όμως δεν μπορεί να αλλάξει. Και εσύ ρουφιάνος ήσουν και ρουφιάνος θα παραμείνεις!»

 

 

olymbic idea