ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 January, 2024 - 23:55

Categories: 

Καρβαλιάλ: «Καθεμία ομάδα θα μπορούσε να σκοράρει στο τέλος»

 

Αρκετά ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών του Ολυμπιακού δήλωσε ο Κάρλος Καρβαλιάλ μετά την λήξη της πρώτης αναμέτρησης Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας

 «Ήταν ένα πολύ ισορροπημένο ματς, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ανώτεροι και είχαμε τον έλεγχο. Καταφέραμε να σκοράρουμε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο Παναθηναϊκός αντέδρασε και από μια στημένη φάση δεχτήκαμε το 1-1. Μετά υπήρχε ισορροπία, καθεμία ομάδα θα μπορούσε να σκοράρει», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός.

«Ο Ναβάρο έπαιξε με μεγάλη ένταση στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ήταν εκτός δράσης για καιρό. Έτρεξε 10 χιλιόμετρα και ήταν αδύνατο να συνεχίσει ως το τέλος. Έπεσε η απόδοσή του και έπρεπε να γίνει αλλαγή, όπως και ο Αλεξανδρόπουλος που είχε μια μικρή ενόχληση. Ήταν λογικό να πέσει η έντασή μας, ενώ δεν είχαμε τον Ελ Κααμπί και τον Ελ Αραμπί, για να συνεχίσουμε στην ίδια ένταση. Όμως δεν κινδυνέψαμε και παρότι δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήμασταν και κακοί», πρόσθεσε.

 

Ομάδα: