ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 April, 2022 - 21:18

Categories: 

Κατέληξε στον Τεν Χαγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

 

Το… σίριαλ με τον νέο προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως ολοκληρώνεται. Το ESPN αποκάλυψε το απόγευμα της Τετάρτης (6/4) πως οι διοικούντες τον αγγλικό σύλλογο αποφάσισαν πως ο Έρικ Τεν Χαγκ θα είναι ο Ολλανδός και μάλιστα μέσα στον επόμενο μήνα θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

 

 

 

Ο νυν κόουτς του Άγιαξ και πρώην της Ουτρέχτης έπεισε περισσότερο στη συνέντευξή του τη διοίκηση των Κόκκινων Διαβόλων και κυρίως του Τζόελ Γκλέιζερ και του CEO Ρίτσαρντ Άρνολντ. Ο Τεν Χαγκ είναι έτοιμος για μια νέα πρόκληση σε έναν ηλεκτρικό πάγκο, καθώς υπενθυμίζεται πως μετά την αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον κανείς δεν μπόρεσε να επαναφέρει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον δρόμο των επιτυχιών.

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο βοηθός του Ολλανδού προπονητή, με τον Ρενέ Μιούλεστιν να αποτελεί το φαβορί σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ESPN.