ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Γεράσιμος Τσώλης

9 March, 2022 - 00:12

Categories: 

Κατώτερη η Ιντερ , δίκαια στους 8 η Λίβερπουλ

Η Ιντερ το πάλεψε για να γυρίσει το 0-2 του  πρώτου γύρου αλλά ήταν αρκετά κατώτερη των περιστάσεων και εν τέλει πήρε την νίκη με σκορ 0-1 , το οποίο δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα του παιχνιδιού καθώς η Λίβερπουλ ήταν μακράν ανώτερη.

Οι Άγγλοι ήταν από την αρχή καλύτεροι και έδειχναν  να ελέγχουν τον αγώνα αφού δεν άφησαν την Ιντερ να γίνει καθόλου απειλητική. Οι 2 ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το ταμπλό να γράφει 0-0.

Στο δεύτερο μέρος η Λίβερπουλ έγινε πιο επικίνδυνη αλλά οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν ένα τέρμα  με τον Λαουταρο Μαρτινεζ (62’) ,  κόντρα στη ροή του αγώνα που θα τους ξαναβάλει στο παιχνίδι , όμως τα χαμόγελα δε κράτησαν για πολύ αφού στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Σαντσεζ θα αντικρίσει την δεύτερη κίτρινη και θα αφήσει την ομάδα του με 10 παίκτες . Η συνέχεια ήταν ένας μονόλογος για την Λίβερπουλ αφού μόνο αυτή έκανε επιθέσεις χωρίς όμως να πετύχει κάποιο τέρμα.  Το 0-1 έμεινε μέχρι τέλους και η πρόκριση πήγε δίκαια στους Άγγλους.