ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 September, 2023 - 10:59

Categories: 

Κι επίσημα «ερυθρόλευκος» ο Όλα Σολμπάκεν!

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και με τη… βούλα ο Όλα Σολμπάκεν! Ο Νορβηγός εξτρέμ ανακοινώθηκε από τους «ερυθρόλευκους», 

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Ρόμα, ενώ σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα έχει τοποθετηθεί ρήτρα αγοράς του ύψους 5,5 εκατ. ευρώ για το φινάλε της σεζόν.

Ο Σολμπάκεν αγωνίζεται ως εξτρέμ, ενώ μπορεί να παίξει και περιφερειακός φορ. Με τη φανέλα των «τζαλορόσι» έχει αγωνιστεί σε 15 ματς (με 1 γκολ και 2 ασίστ), ενώ έχει περάσει επίσης από Μπόντο/Γκλιμτ και Ράινχαϊμ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου εξτρέμ Όλα Σολμπάκεν. Ο Νορβηγός γεννήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 1998 και την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 20 συμμετοχές με τη Roma. Έπαιξε 14 φορές στη Serie A, πέντε στο Europa League και μία στα προκριματικά του Champions League, με απολογισμό ένα γκολ και τέσσερις ασίστ.

Από το 2020 έως το 2023 αγωνιζόταν στη Bodo/Glimt της πατρίδας του, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα. Τη σεζόν 2021-2022 πέτυχε έντεκα γκολ και μοίρασε εννέα ασίστ σε 32 παιχνίδια, αριθμοί που οδήγησαν στη μεταγραφή του στο ιταλικό πρωτάθλημα. Συνολικά με τη Bodo/Glimt έκανε 91 συμμετοχές, σημείωσε 20 γκολ και έδωσε 24 ασίστ.

Στο παρελθόν φόρεσε τις φανέλες των Rosenborg και Randheim της χώρας του, ενώ είναι οκτώ φορές διεθνής με την εθνική Νορβηγίας, έχοντας σημειώσει ένα γκολ. Έκανε το ντεμπούτο του στις 13 Νοεμβρίου 1991, σε αγώνα προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στη Λετονία.

Όλα, καλώς ήρθες στον Ολυμπιακό!

Ομάδα: