ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 June, 2023 - 21:25

Categories: 

Κι επίσημα η «βόμβα» Τζούρισιτς στον Παναθηναϊκό

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της σπουδαίας μεταγραφής του Φιλίπ Τζούρισιτς στον Παναθηναϊκό. Με την πράσινη ΠΑΕ να ανακοινώνει αργά χθες το βράδυ την ένταξη του 31χρονου διεθνούς μεσοεπιθετικού της Σαμπντόρια για τα δύο επόμενα χρόνια. Λίγη ώρα νωρίτερα η ομάδα της Γένοβα είχε γνωστοποιήσει την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή! Θυμίζουμε, η συμφωνία με τον 31χρονο Σέρβο ήταν δεδομένη και απέμενε μόνο να λύσει το συμβόλαιό του με τη Σαμπντόρια, βάσει ενός όρου του συμβολαίου του, που του δίνει το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος σε περίπτωση υποβιβασμού της ομάδας. Οι Ιταλοί δεν έχουν λόγο στη μεταγραφή και θα εισπράξουν ένα μικρό ποσό, που προβλέπει η ρήτρα και θα τον αφήσουν ελεύθερο. Οι συνολικές αποδοχές του Τζούρισιτς θα φτάσουν, περίπου, τα 2,4 εκατ. ευρώ. 

 

Πρόκειται για την τρίτη μεταγραφή των «πράσινων» στο φετινό παζάρι, έχοντας αποκτήσει ήδη ως τώρα τους Κάρλος Ζέκα και Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Φίλιπ Τζούρισιτς. Ο Σέρβος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

O Φίλιπ Τζούρισιτς γεννήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 1992 στο Ομπρένοβατς. Έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στη Ραντνίσκι Ομπρένοβατς, ενώ τον Ιανουάριο του 2010 αποκτήθηκε από την ολλανδική Χέρενφεϊν. Οι εμφανίσεις εκεί του έδωσαν το «διαβατήριο» για την Μπενφίκα όπου μετακινήθηκε το 2013. Ακολούθως έπαιξε ως δανεικός σε Μάιντς, Σαουθάμπτον, Άντερλεχτ κι ακολούθησε η Σαμπντόρια.

Το 2018 παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Μπενεβέντο, απ’ όπου τον έκανε δικό της η Σασουόλο το καλοκαίρι του 2018. Το καλοκαίρι του 2022 επέστρεψε στη Σαμπντόρια.

Καλωσορίζουμε τον Φίλιπ στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!

 

Ομάδα: