ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 July, 2023 - 20:00

Categories: 

Κι επίσημα παίκτης της Γαλατασαράι ο Σεντρίκ Μπακαμπού

Τη νέα ομάδα της καριέρας του, ένα μήνα μετά τη μεταγραφή του στην Αλ Νασρ, βρήκε ο Σεντρίκ Μπακαμπού!

Ο Κονγκολέζος στράικερ, ο οποίος αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στον Ολυμπιακό αλλά δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του, έσπασε τη συμφωνία που είχε με την Αλ Νασρ Ντουμπάι που προέβλεπε διετή συνεργασία και μετακόμισε στην Τουρκία.

 

Μάλιστα, η Γαλατά έδωσε το ποσό των 700 χιλ. ευρώ στην ομάδα από τα ΗΑΕ για να αποκτήσει τον Μπακαμπού, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα με ετήσιες απολαβές στα 1,5 εκατ. ευρώ.

 

«Επετεύχθη συμφωνία με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Σεντρίκ Μπακαμπού και την ομάδα του Αλ Νασρ για τη μεταγραφή του παίκτη. Καθαρό ποσό μεταγραφής 700.000 ευρώ θα καταβληθεί στον πρώην σύλλογο του παίκτη. Με τον ποδοσφαιριστή υπεγράφη συμβόλαιο για 2 σεζόν, αρχής γενομένης από τη σεζόν 2023-2024. Αντίστοιχα, ο παίκτης θα πληρωθεί καθαρή αμοιβή 1.500.000 ευρώ για κάθε σεζόν», αναφέρει η ανακοίνωση των πρωταθλητών Τουρκίας.