ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μελισσουργός

30 March, 2022 - 00:42

"Κλειδώνει" την τριάδα η Αρμάνι

Η Αρμάνι Μιλάνο υποδέχθηκε την Μπάγερν στο «Μεντιολάνουμ Φόρουμ» για το εξ’ αναβολής παιχνίδι της 30ης αγωνιστικής της Euroleague ,  με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 84-77 και να συνεχίζουν ακάθεκτοι τη ξέφρενη πορεία τους για την πρώτη 3άδα (και γιατί όχι 2άδα;). 

Η Μπάγερν έκλεισε το πρώτο ημίχρονο προηγούμενη με 33-36 αλλά στο 2ο μέρος η εμπειρία και το ένστικτο νικητή της Αρμάνι κόντρα στους Γερμανούς (όπως φανερώνει και η προϊστορία μεταξύ των 2 ομάδων σε αυτό το γήπεδο) έφεραν τη νίκη στους Ιταλούς με 84-77. 

Ο Σιλντς με 22 πόντους και ο Μέλι με 11 πόντους , 13 ριμπάουντ και 6 ασίστ έκαναν τη διαφορά από πλευράς Αρμάνι ενώ στην αντίπερα όχθη εκπληκτικός ήταν ο Λούσιτς με 26 πόντους.

Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα με συνολικό ρεκόρ 18-8 βρίσκεται στη 4η θέση σε τριπλή ισοβαθμία με Ρεάλ και Ολυμπιακό έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο απ’ τους ερυθρόλευκους  (όπως και η Ρεάλ). Θυμίζουμε ότι στην πιθανή ισοβαθμία μετάξυ Ρεάλ και Αρμάνι Μιλάνο , η Βασίλισσα υπερτερεί λόγω 2 ισάριθμων νικών της στις φετινές τους αναμετρήσεις , όπως το ίδιο ισχύει και για τον Ολυμπιακό απέναντι στους Ιταλούς. 

Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι πάλεψε για ακόμη ένα παιχνίδι αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στη πολυπόθητη νίκη που θα την έκανε να κλειδώσει κατά πάσα πιθανότητα την 8η θέση και να κοιτάξει παραπάνω. 8οι λοιπόν με συνολικό ρεκόρ 12-12 οι Βαυαροί που με νίκη κόντρα στον Ερυθρό , την Παρασκευή (01/04) κλειδώνουν τα πλέι-οφ η αλλιώς μπαίνουν σε μπελάδες.