ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 August, 2023 - 16:58

Categories: 

Κομβικός ο Τζούριτσιτς και στα τρία ματς του Παναθηναϊκού

 

Είχε πολλά οφέλη ο Παναθηναϊκός στην νίκη του επί της Μαρσέιγ με 1-0 το βράδυ της Τετάρτης,εεμ την οποία απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης

Με τον Μπερνάρ Ντουάρτε να πασάρει στον Λάζλο Κλεϊνχέισλερ κάνοντας κάθετη κίνηση προς την περιοχή, τον Ούγγρο μέσο να σηκώνει για τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος έστρωσε εξαιρετικά με τη μία στον Μπερνάρ που εκτέλεσε άψογα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα!

Ορθώς επισημάνθηκαν και καταγράφηκαν όλα τα παραπάνω με αφορμή την πάρα πολύ καλή απόδοση του «τριφυλλιού» απέναντι στους Μασσαλούς. Ωστόσο, μέσα στον… γενικό χαμό πέρασε σε δεύτερη μοίρα η εκ νέου επιδραστική παρουσία του Φίλιπ Τζούριτσιτς.

Για μια ακόμα φορά ο Σέρβος μέσος, που έχει κάνει μάλιστα και… καλύτερες εμφανίσεις στο σύντομο διάστημα του στον Παναθηναϊκό, κατάφερε με μια του ενέργεια να βάλει την σφραγίδα του στην αναμέτρηση.

 

Προφανώς και αναφερόμαστε στο γεγονός ότι ήταν εκείνος ο οποίος πήρε την αποβολή του Ζοφρί Κοντογκμπιά, κερδίζοντας όχι μία αλλά δύο φορές την κίτρινη κάρτα του Γάλλου μέσου, μετά από ισάριθμα φάουλ που του έκανε εκείνος στο παιχνίδι!

Η Μαρσέιγ αναγκάστηκε να παίξει με δέκα παίκτες από το 65ο λεπτό και μετά, το «Απόστολος Νικολαΐδης» από εκείνο το σημείο «πήρε φωτιά», σταδιακά άρχισε να… κατηφορίζει κιόλας, για να φτάσουμε στην απόλυτα δίκαιη επικράτηση της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. 

 

Συστήθηκε με γκολ…

Αυτή δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που ο 31χρονος άσος του Παναθηναϊκού έκαμε αυτό για το οποίο αποκτήθηκε το φετινό καλοκαίρι. Την διαφορά, με μια του και μόνο ενέργεια.

Όπως συνέβη για παράδειγμα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας με αντίπαλο την Ντνίπρο, στο Κόζιτσε, στις 25 Ιουλίου. Με τον Χουάνκαρ να βρίσκει χώρο από αριστερά, να κάνει την κούρσα πασάροντας την κατάλληλη στιγμή στον Τζούριτσιτς, έξω από την περιοχή, ο οποίος πέφτοντας έκανε το δυνατό σουτ που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!

 

Ομάδα: