ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 July, 2023 - 18:49

Categories: 

Κοντά σε Μοράτα η Ρόμα

Στην Ιταλία για λογαριασμό της Ρόμα θα συνεχίσει -όπως όλα δείχνουν- την καριέρα του ο Άλβαρο Μοράτα. Ο 30χρονος επιθετικός πραγματοποίησε μια μέτρια σεζόν στην Ατλέτικο Μαδρίτης και είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει για μια νέα περιπέτεια εκτός Ισπανίας.

Πολλές ομάδες κυρίως από την Ιταλία έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του, αφού Μίλαν, Ίντερ, Γιουβέντους και Ρόμα προσέγγισαν τον ατζέντη του, ενώ ο Ισπανός δέχτηκε κρούσεις και από τη Σαουδική Αραβία, στην οποία όμως ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να αγωνιστεί.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες της Corriere dello Sport οι «τζιαλορόσι» είναι πιο κοντά για να κάνουν δικό τους τον Μοράτα, αφού έχει πει το «ναι» στην πρόταση που δέχθηκε και το μόνο που απομένει είναι να συμφωνήσει και η Ατλέτικο. Μάλιστα, για να γίνει αυτό θα ταξιδέψει ο αθλητικός διευθυντής της Ρόμα, Τιάγκο Πίντο, στην πρωτεύουσα της Ισπανίας την ερχόμενη εβδομάδα για να κλείσει το deal ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Στους οικονομικούς όρους του συμβολαίου, η Ρόμα προσφέρει 4,5 εκατ. ευρώ στο Μοράτα για συμβόλαιο τεσσάρων ετών.