ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 September, 2022 - 23:06

Categories: 

Κορμπεράν: «Ο Μαρσέλο είναι ένας Θρύλος!»

Ο Κάρλος Κορμπεράν μίλησε στην Cosmote  για το παιχνίδι με τον Ιωνικό, τη βελτίωση που επιθυμεί για τη συνέχεια αλλά και τον Μαρσέλο.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κορμπεράν στην COSMOTE TV:

 

Για το ματς: “Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι κερδίζαμε. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να εξελισσόμαστε“.

 

Για τον Μπιέλ: “Ο Πεπ είναι ένας ποδοσφαιριστής που είναι στην ομάδα για την ακρίβεια στις πάσες και τα τελειώματα. Χρειάστηκε μηδέν χρόνο για να μπορέσει να ενσωματωθεί στην ομάδα“.

 

Για τον Μαρσέλο: “Ο Μαρσέλο είναι ένας παίκτης ο οποίος τις επόμενες μέρες θα μπει. Θα του δώσουμε λίγο χρόνο για να βρει τη φόρμα του και να μας βοηθήσει. Είναι ένας θρύλος που έχει βοηθήσει τη Ρεάλ να καταφέρει τίτλους. Ξέρουμε ότι είναι παρελθόν αυτά τα επιτεύγματα και ότι πλέον θα στραφεί σε εμάς για να μας βοηθήσει στους στόχους μας“.