ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 August, 2023 - 19:58

Categories: 

Κοτάρσκι: «Προτεραιότητά μου ο ΠΑΟΚ!»

Πιστός στον ΠΑΟΚ και προσηλωμένος στο πως θα έρθει η πρόκριση απέναντι στην Χάιντουκ Σπλιτ δήλωσε ο Ντόμινικ Κοτάρσκι, μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξης Τύπου στο γήπεδο της Τούμπας πριν το αυριανό ματς του «δικέφαλου του Βορρά» με τους Κροάτες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κοτάρσκι:

Για το πόσο έτοιμη είναι η ομάδα για την πρόκριση και για το σκορ του πρώτου αγώνα: «Πιστεύω ότι η ομάδα είναι πραγματικά έτοιμη. Έχουμε πάρει 0-0 στο πρώτο ματς, αλλά μπορούμε να κερδίσουμε στην έδρας μας. Πρέπει να μπούμε μέσα και να παίξουμε το καλύτερο μας παιχνίδι, να τα δώσουμε όλα για την νίκη. Έχουμε καλή ψυχολογία, είμαστε προετοιμασμένοι καλά. Θέλαμε την νίκη και εκεί, αλλά και το 0-0 δεν είναι κακό σκορ. Μπροστά στο κοινό μας, μπορούμε να κάνουμε το σημαντικό βήμα για να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Για τα θετικά σχόλια που γράφτηκαν για εκείνον στα κροατικά ΜΜΕ και το ότι είναι στο επίκεντρο: «Είναι πάντα ωραίο να παίζεις κόντρα σε ομάδες από την πατρίδα σου. Κάναμε ένα καλό ματς στην Κροατία, ελέγξαμε τον ρυθμό, είχαμε τις φάσεις μας και τις φάσεις του αντιπάλου ήταν από δικά μας λάθη. Δεν ήμουν εγώ ο ήρωας για το αποτέλεσμα, ήταν μια συλλογική δουλειά απ' όλους μας. Είναι ένα παιχνίδι κόντρα σε συμπατριώτες μου, αλλά εγώ είμαι συγκεντρωμένος μόνο στην πρόκριση. Θέλουμε μια καλή εμφάνιση και μια πρόκριση».

Για το τι έχει αλλάξει τη νέα σεζόν μετά τις αλλαγές και στην άμυνα: «Έχουν έρθει νέοι παίκτες στην άμυνα, είναι πάντα δύσκολο να αλλάζουν πράγματα, αλλά τα παιδιά προσαρμόζονται γρήγορα. Έχουμε καλή επικοινωνία μεταξύ μας, πάμε πολύ καλά. Είναι μια νέα σεζόν και στόχος μας είναι σε κάθε παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι. Είναι διαφορετικό να παίζεις μαζί με κάποιους για έναν χρόνο, το επίπεδο της επικοινωνίας μας και της χημείας μας είναι πολύ καλά και σε κάθε ματς θα είμαστε καλύτεροι».

Για το πως διαχειρίζεται τα όσα γράφονται-ακούγονται για αυτόν περί ενδιαφέροντος άλλων ομάδων: «Πάντα υπάρχουν και θα υπάρχουν φήμες. Πάντα θα μιλάνε και θα γράφουν. Ο ΠΑΟΚ είναι η προτεραιότητά μου, είμαι χαρούμενος εδώ και σκέφτομαι μόνο το επόμενο παιχνίδι. Δεν διαβάζω τι γράφεται στα ΜΜΕ, είμαι αφοσιωμένος στο πως θα περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Είμαι ευγνώμων στον ΠΑΟΚ, δεν επηρεάζομαι απ' ότι γράφεται. Ο ΠΑΟΚ για μένα είναι προτεραιότητα και δεν με απασχολεί κάτι άλλο». 

 

Ομάδα: