ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 December, 2023 - 15:55

Categories: 

Κουμεντάκης: «Θα διεκδικήσουμε τη νίκη στα δυο επόμενα παιχνίδια»

Τρέλανε την Ευρώπη ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης εμ την τεράστια σε αξία εκτός έδρα ςνίκη του επί της Ροζελάρε με 3-0 σετ. Μία επιτυχία που έφερε τους Κυπελλούχους Ευρώπης να διεκδικούν πλέον με πολλές αξιώσεις την συνέχεια του φετινού ευρωπαϊκού τους ταξιδιού.

 

Για την πρώτη νίκη της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού στη φετινή φάση των ομίλων του Champions League, με 3-0 επί της Ροζελάρε στο Βέλγιο (4η αγωνιστική), μίλησε ο Ραφαήλ Κουμεντάκης, ο οποίος έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια!

Ο διεθνής ακραίος των Κυπελλούχων Ευρώπης και πρωταθλητών Ελλάδας δήλωσε: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για τη νίκη μας στο Βέλγιο. Ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Μια δύσκολη εβδομάδα, με ματς με τον Παναθηναϊκό, ταξίδι. Δύο απαιτητικά παιχνίδια και τα δύο, τα κερδίσαμε και τα δύο, οπότε η βδομάδα αυτή κλείνει για εμάς πολύ ωραία, ενώ το Σάββατο, έχουμε το ματς με τον Μίλωνα, το οποίο είναι εξίσου δύσκολο. Σίγουρα, χαρήκαμε αυτή τη νίκη, αλλά πρέπει να επιστρέψουμε στη δουλειά, για να κάνουμε αυτό που πρέπει στην έδρα του Μίλωνα. Ο όμιλος είναι ανοιχτός και το αποτέλεσμα στο Βέλγιο έδειξε, ότι ο δεύτερος γύρος για εμάς θα είναι, σίγουρα, καλύτερος από τον πρώτο. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια, στα οποία θα διεκδικήσουμε τη νίκη. Μας αξίζει να τα κερδίσουμε. Θα παίξουμε, σίγουρα, με δύο καλύτερες ομάδες, αλλά τα πάντα είναι ανοιχτά και στο τέλος της περιόδου αυτής, θα κάνουμε τον απολογισμό μας να δούμε που φτάσαμε».

Ομάδα: