ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 April, 2022 - 23:48

Categories: 

Κούρτιτς: «Δίκαια νίκησε ο Άρης»

Ο Γιασμίν Κούρτιτς μίλησε μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη και ανέφερε πως η νίκη των «κίτρινων» ήταν δίκαιη.

Για την έλλειψη συγκέντρωσης: «Μπορούμε να πούμε ότι άξιζαν να κερδίσουν σήμερα, πρέπει να προχωρήσουμε, ξέρουμε ότι παίξαμε πολλά παιχνίδια κάθε τρεις μέρες με δύσκολους αντιπάλους, δεν θέλουμε να ψάξουμε για δικαιολογίες και άλλοθι. Ο αντίπαλος έκανε περισσότερα πράγματα, ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο. Να συγκεντρωθούμε για να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι».

 

Για τον παράγοντα της ψυχολογίας μετά από τέσσερις σερί ήττες: «Είναι δύσκολο να παίζεις με δύσκολους αντιπάλους κάθε τρεις μέρες, η συγκέντρωση μπορεί να επηρεαστεί, κάποιες φορές πέφτει η ψυχολογία, πρέπει να είμαστε δυνατοί. Πονάνε οι τέσσερις ήττες, είμαι ψυχολογικά δυνατός και εγώ αλλά και η ομάδα, θα αντιδράσουμε».

Για τη συνέχεια και αν αισιοδοξεί: «Εξαρτάται από μας, αν θα έχουμε ένα δύσκολο τέλος ή θα είμαστε χαρούμενοι, το πώς θα αντιδράσουμε και θα προπονηθούμε, πώς θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο, από μας εξαρτάται η συνέχεια».