ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 January, 2024 - 23:25

Categories: 

Κράτησε τις αποστάσεις η Τότεναμ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο "Ολντ Τράφορντ" για την 21η αγωνιστική της Premier League, ένα αποτέλεσμα που αδικεί τους Λονδρέζους, οι οποίοι ήταν ανώτεροι και σπάταλοι στις επιθέσεις τους.

 

Ο αγώνας άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για το κοινό, αφού ο Ράσμους Χόιλουντ άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό και ο Ρισάρλιζον απάντησε στο 19'. Οι παίκτες του Άγγελου Ποστέκογλου είχαν την μπάλα στα πόδια τους και προσπαθούσαν να διασπάσουν την άμυνα των "κόκκινων διαβόλων", όμως κόντρα στη ροή του αγώνα ο Μάρκους Ράσφορντ σκόραρε στο 40ό λεπτό.

 

Ύστερα από 50 δευτερόλεπτα στο 2ο μέρος, ο Τίμο Βέρνερ (που άρχισε βασικός) βρήκε τον Ροντρίγκο Μπεντανκούρ κι αυτός ισοφάρισε σε 2-2 το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, όμως δεν ήταν τόσο απειλητικοί έπειτα από το δεύτερο τέρμα τους και με δεδομένο ότι η Γιουνάιτεντ είχε μόλις τρεις τελικές κι αυτές άστοχες, η ισοπαλία παρέμεινε μέχρι τέλους.