ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 October, 2023 - 19:42

Categories: 

Κραβαρίτης: «Τα κορίτσια ανταποκρίθηκαν πολύ καλά»

Αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο Final-4 του Champions League πραγματοποίησε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία επικράτησε με 12-7 της Βουλιαγμένης στο Παπαστράτειο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

 
 
Remaining Time -0:00
 

Μάλιστα, ο κόουτς του Θρύλου, Δημήτρης Κραβαρίτης, δήλωσε: «Η Βουλιαγμένη φέτος είναι ενισχυμένη, θα είναι συναρπαστικά τα παιχνίδι μας φέτος. Από ‘κει και πέρα, πήραμε αυτό που θέλαμε. Τα κορίτσια ανταποκρίθηκαν αρκετά καλά σε αυτά που είχαμε σχεδιάσει. Σίγουρα, η πίεση του αντίπαλου και η ποιότητά του μας οδήγησε σε κάποια λάθη, όμως βρήκαμε τις λύσεις, ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα, αν εξαιρέσουμε δύο γκολ. Δεν υπάρχει χρόνος για σκέψη, ακολουθεί ένα ματς με μία εξίσου πολύ δυνατή ομάδα φέτος, τον Άλιμο, ο οποίος θέλει να διεκδικήσει πράγματα. Αφήνουμε, λοιπόν, αυτό το ματς και κοιτάμε το επόμενο».

Ομάδα: