ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 January, 2022 - 22:23

Categories: 

Κρούσμα κορωνοϊού στην ΑΕΚ ενόψει ΠΑΟΚ

Ακόμη μία απουσία προέκυψε για τον τεχνικό της ΑΕΚ Αργύρη Γιαννίκη ενόψει του επερχόμενου πρώτου προημιτελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ

Στους ελέγχους που διενεργήθηκαν σήμερα ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη για το Κύπελλο Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με ενημέρωση από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, ανιχνεύθηκε ένα θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστή.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 13.00 και στη συνέχεια η αποστολή αναμένεται να αποχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.

Και μένει να φανεί ποιόν ποδοσφαιριστή δεν θα υπολογίζει ο Αργύρης Γιαννίκης για τον κρίσιμο πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Και αν αυτή η απουσία λογίζεται για την βασική 11άδα της Ενωσης ή όχι.

Ο προπονητής της Ενωσης δεν θα έχει ξανά στη διάθεση του τον Σέρχιο Αραούχο που έκανε ξανά ατομικό, ενώ επιστρέφει ο Νταμιάν Σιμάνσκι από την τιμωρία.

 

Επίσης, προπονήθηκε ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς αλλά δύσκολα θα παίξει βασικός στην Τούμπα μετά από 1,5 μήνα απουσίας του.