ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μελισσουργός

21 February, 2022 - 18:13

Κυπελλούχος η Εφές!

Φενέρμπαχτσε και Εφές αναμετρήθηκαν για τον τελικό του κυπέλλου Τουρκίας στο «Tofas Spor Salonu» , με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να επικρατεί εύκολα με 86-72 . Η πρωταθλήτρια Ευρώπης που ήταν καλύτερη καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης δεν απειλήθηκε σχεδόν σε κανένα σημείο από τη Φενέρ που της κόστισαν οι απουσίες του κορυφαίου της δίδυμου (Ντε Κολό - Βέσελι) αλλά και του Πιέιρα Χένρι.

Η ανταγωνιστικότητα στο παιχνίδι κράτησε έως και το τέλος της πρώτης περιόδου , η οποία ολοκληρώθηκε με 16-14 υπέρ της Εφές που από τη 2η περίοδο και μετά , με μαέστρο τον Βασίλιε Μίσιτς έφτασε σε μια εύκολη επικράτηση με 86-72. Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς κατάφερε να μειώσει μέχρι και στο -9 στο 25’ , αλλά οι παίκτες του δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή. 

Κορυφαίος και σήμερα για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν ήταν ο Βασίλιε Μίσιτς που σημείωσε 23 πόντους και 6 ασίστ , ενώ εξίσου σημαντικοί ήταν και οι 20 πόντοι του «άχαστου» Τίμπορ Πλάις που σούταρε με φοβερά ποσοστά. Ο Μπομπουά με 19 πόντους και ο Μοερμάν με 13 πόντους και 16 ριμπάουντ ήταν επίσης εξαιρετικοί για την πρωταθλήτρια Ευρώπης που κατάφερε να κατακτήσει το κύπελλο Τουρκίας ύστερα από τη σεζόν 2017-18. 

Στην αντίπερα όχθη , Μπούκερ με 17 πόντους και Γκούντουριτς με 15 έδωσαν τα πάντα αλλά δεν κατάφεραν να κάμψουν το εμπόδιο της Έφες και να φτάσουν στη κατάκτηση του τροπαίου.