ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

9 November, 2017 - 03:44

Categories: 

Κυρ. Μητσοτάκης: Χτυπήστε εμένα όχι τη γυναίκα μου

Σκληρή απάντηση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα για τα paradise papers έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στο 4ο  προσυνέδριο της ΝΔ στο Ηράκλειο της Κρήτης.

«Αν θέλουν να χτυπήσουν κάποιον να χτυπήσουν εμένα και όχι τη γυναίκα μου τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, επαναλαμβάνοντας τη φράση του Νίκου Καζαντζάκη «το ψέμα είναι ανανδρία», και τόνισε πως το να επιτίθεται κανείς πλαγίως συχνά και με υπονοούμενα, στη σύζυγο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μία γυναίκα η οποία δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα, είναι διπλή ανανδρία.

«Ντροπή δεν είναι να χάνει κάποιος εκλογές. Έχουν χάσει εν ενεργεία πρωθυπουργοί πολύ πιο ικανοί από τον κ. Τσίπρα, επανέλαβε ο πρόεδρος της ΝΔ και σημείωσε ντροπή είναι να προσπαθεί κάποιος να διασωθεί με λάσπη, με παραπληροφόρηση, με χυδαιότητες, χρησιμοποιώντας ένα παρακράτος που ο ίδιος οικοδομεί μόνο και μόνο για να συκοφαντήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους».

«Την ίδια ώρα που εμείς μιλάμε για το μέλλον ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης κάποιοι επιδιώκουν όχι απλά να ανακυκλώνουν το παρελθόν, αλλά να βρίσκουν ένα βολικό άλλοθι στα προβλήματα που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει, πετώντας λάσπη και συκοφαντώντας τους πολιτικούς τους αντιπάλους».

Ο κ Μητσοτάκης  προανήγγειλε την κατάθεση εντός των επόμενων ημερών συγκεκριμένης τροπολογίας για τη διάθεση του κοινωνικού μερίσματος . Η ΝΔ θα προτείνει εφάπαξ βοήθημα τους μακροχρόνια ανέργους, επιστροφή ΕΝΦΙΑ σε όλους αλλά όχι με τρόπο οριζόντιο όπως είπε. Θα προτείνει επιστροφή 30% σε όσους πληρώνουν ΕΝΦΙΑ εως 500 ευρω 20% σε όσους καταβάλλουν εως 1500 ευρω και επιστροφή 10% σε όσους πληρώνουν πάνω από 1500 ευρω τέλος θα προτείνει την αποπληρωμή μέρους των ληξιπρόθεσμων οφειλών του δημοσίου προτάσσοντας τις οφειλές για συντάξεις.

πηγή athina984.gr

olymbic idea