ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 November, 2023 - 23:49

Categories: 

Λάμψη Πίτερς με ρεκόρ καριέρας!

Τεράστια σε αξία νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα με 88-83 πέτυχε ο «λαβωμένος» αλλά ιδιαίτερα ψυχωμένος Ολυμπιακός στο «καυτό» ΣΕΦ και βελτίωσε το ρεκόρ του στην Ευρωλίγκα στο 5-4.

 

Καταλυτικό ρόλο στην κατάκτηση του ροζ φύλλου διαδραμάτισε ο εκπληκτικός Άλερκ Πίτερς. Ο Αμερικανός φόργουορντ όσο κυλάει ο χρόνος αποδεικνύει ότι είναι γεννημένος για τα μεγάλα παιχνίδια, δικαιώνοντας απόλυτα τον Γιώργο Μπαρτζώκα για την επιλογή του να τον διατηρήσει στο ερυθρόλευκο ρόστερ, δίνοντάς του αρκετά αναβαθμισμένο ρόλο μετά την αποχώρηση του Σάσα Βεζένκοφ.

 

Ο Αμερικανός φόργουορντ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα ήταν συγκλονσικτός και το κυριότερο ασταμάτητος! Με 28 πόντους πέτυχε ρεκόρ καριέρας συνολικά στην Ευρωλίγκα ξεπερνώντας τους δικούς του 25 που είχε πετύχει με την φανέλα της Μπασκόνια κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στις 17 Νοεμβρίου του 2020!

 

Με αξιοζήλευτα ποσοστά ευστοχίας όπως μαρτυρούν τα 5/7 δίποντα, τα 4/8 τρίποντα και οι 6/6 βολές ο 28χρονος άσος αποτέλεσε τον MVP  της σπουδαίας βραδιάς του Θρύλου!

 

Μα πάνω απ’ όλα ο φοβερός κα τρομερός Πίτερς φρόντισε με την όλη του παρουσία να πιστοποιήσει για ακόμη μία φορά πόσο χρήσιμη μονάδα μπορεί να αποδειχθεί για τους νταμπλούχους Ελλάδα,ς ειδικά σε ειδικές καταστάσεις, όπου η ομάδα αγωνίζεται με πολλές και σημαντικές απουσίες βασικών της στελεχώ

 

Ομάδα: