ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
palaiologos

8 November, 2018 - 17:04

Categories: 

Λάσμε: «Δεν είναι ένα κοινό ματς»

Ο Στέφαν Λάσμε γνωρίζει πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες που συγκεντρώνει το κλασικό ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Ο πολύπειρος Γκαμπονέζος σέντερ, ο οποίος μόλις το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στους πράσινους στάθηκε στο γεγονός ότι πρόκειται για ένα ξεχωριστό παιχνίδι

 

«Ξέρουμε πως είναι νωρίς μέσα στη σεζόν και το αποτέλεσμα δεν θα κρίνει τίποτα, αλλά αυτά τα ματς είναι ντέρμπι και σίγουρα θες τη νίκη. Δεν θα κρίνει αυτό το παιχνίδι πόσο καλοί ή κακοί είμαστε, αλλά όταν έχεις μπροστά σου ένα τέτοιο ματς το αντιμετωπίζεις με περισσότερη σοβαρότητα από ένα κοινό παιχνίδι», ήταν το αρχικό σχόλιο του Στέφαν Λάσμε.

 

Για το πώς βιώνει την προσμονή του κόσμου, είπε: «Όλοι μιλούν για αυτό το ματς. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μού λένε να ‘σκοτώσουμε’ τον Ολυμπιακό, εκείνοι του Ολυμπιακού μού λένε ‘θα σας κερδίσουμε’».

 

Αξιολογώντας τη δική του παρουσία μέχρι τώρα, είπε: «Νιώθω καλά σωματικά και πνευματικά. Πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω περισσότερα στην ομάδα και αισιοδοξώ πως θα έρθουν καλά πράγματα».

olymbic idea