ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 February, 2022 - 16:15

Categories: 

Λάσο: «Ο γιος μου με ενημέρωσε για την φήμη πέρι Λάρκιν»

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης Πάμπλο  Λάσο προχώρησε σε μία αφοπλιστική απάντηση στις πληροφορίες για απόκτηση του Σέιν Λάρκιν, «για να είμαι ειλικρινής, ο γιος μου με ενημέρωσε σχετικά με τα λεγόμενα απόκτησης του Σέιν Λάρκιν, όταν τον παρέλαβα από την προπόνηση»!

Φυσικά, εκθείασε τον πολιτογραφημένο Τούρκο και ηγέτη της Ανατολού Έφες, «εννοείται πως ο Λάρκιν είναι καταπληκτικός και θα ήμουν παράλογος αν δεν το παραδεχόμουν. Πάντα έλεγα ότι η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να έχει τους καλύτερους»!

Παρόλα αυτά, τόνισε ότι φήμες σαν και αυτές, μπορούν να διαταράξουν την αλληλουχία της ομάδας, «αλλά, παρόμοια νέα ενδεχομένως να αναστατώσουν τις τάξεις της ομάδας»!

Υπενθυμίζουμε προ ημερών, ο Λάρκιν μέσω των social media διέψευσε τα δημοσιεύματα, αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη με την ισπανική ομάδα και πολυνίκες του θεσμού.