ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

17 June, 2017 - 02:16

Categories: 

Λαγκάρντ: Να αποσαφηνιστούν άμεσα οι παράμετροι για το χρέος

Η απόφαση του Eurogroup δίνει ανάσα στην Ελλάδα δήλωσε η Κριστίν Λαγκάρντ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ αλλά επανέλαβε ότι για 13 μήνες το ΔΝΤ θα περιμένει να διασαφηνιστεί το θέμα του χρέους.

Η διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, σημείωσε οτι όλοι αναγνωρίζουν τις τεράστιες προσπάθειες και τις θυσίες του ελληνικού λαού, επεσήμανε ωστόσο πως έφθασε η ώρα να δοθεί έμφαση στην ανάπτυξη και τις επενδύσεις.

Σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του ταμείου στο πρόγραμμα, δήλωσε αποφασισμένη να προτείνει μια νέα συμφωνία, εφόσον αποτυπωθούν με σαφήνεια και οριστικοποιηθούν οι παράμετροι για την αναδιάρθρωση του χρέους.

Η επικεφαλής του Ταμείου επεσήμανε ότι «θέλουμε άμεση αποσαφήνιση των παραμέτρων για την αναδιάρθρωση του χρέους τώρα, και θα περιμένουμε έως ότου καταλήξουμε σε αυτό».

Όπως υπογράμμισε «θέλουμε το πρόγραμμα μας να ευθυγραμμιστεί με τη διάρκεια και τους στόχους του προγράμματος του ESM, θα συμμετέχουμε για τους επόμενους δεκατρείς μήνες, όσο πιο γρήγορα προχωρήσουμε τόσο το καλύτερο για όλους».

πηγή  Αθήνα 9.84

olymbic idea