ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 August, 2023 - 18:44

Categories: 

Λαρεντζάκης: «Θα παίξουμε και για τους απόντες»

 

Με προορισμό το Αμπού Ντάμπι αναχώρησε η αποστολή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ τη Τρίτη (15/8)  για τα δύο σημαντικά φιλικά με ΗΠΑ (18/8, 19:00) και Γερμανία (19/8, 19:00), ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα ξεκινήσει σε 10 ημέρες.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας, αλλά και στην απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Έχουμε δουλέψει σκληρά από την αρχή της προετοιμασίας και πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο για το καλύτερο δυνατό. Σκοπός είναι να γίνουμε ένα σύνολο που θα παλεύει σε κάθε ματς, ξεκινώντας από την άμυνα και παίζοντας με μεγάλη ενέργεια. Στην επίθεση δεν έχουμε το πολύ μεγάλο ατομικό ταλέντο αλλά σαν σύνολο μπορούμε να πετύχουμε αρκετά πράγματα. Θα πρέπει όλοι να δίνουμε το 100% για να πετύχουμε ό,τι μπορούμε», δήλωσε αρχικά.

 

 

Και συνέχισε μιλώντας για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Ξέρουμε ότι δεν μπορεί να είναι μαζί μας και η κουβέντα τελειώνει εδώ. Έχουμε αναλωθεί πολύ σε αυτή την κουβέντα. Πιστέψτε με, επειδή έχω και προσωπική σχέση μαζί του, ήθελε πραγματικά να είναι εδώ. Δυστυχώς όμως στον αθλητισμό κάποιους τραυματισμούς δεν μπορείς να τους αποφύγεις. Ο Γιάννης πρέπει να συνεχίσει την αποθεραπεία του. Πιστέψτε με, αν ήταν στο 70-80% θα ερχόταν. Όμως πάνω από όλα είναι η υγεία. Του εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε και για τους απόντες».

 

Ομάδα: