ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 June, 2023 - 23:48

Categories: 

Λαρεντζάκης: «Μείναμε ενωμένοι ακόμη και στις ήττες»

Ο Ολυμπιακός γιόρτασε μαζί με τους φίλους της ομάδας την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και του δεύτερου διαδοχικού νταμπλ του συλλόγου, σε μια όμορφη φιέστα που έλαβε χώρα στο ΣΕΦ.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Νίκο Ζέρβα για τη φετινή σεζόν των «ερυθρόλευκων», για τη δική του παρουσία στον σύλλογο, για τον κόσμο της ομάδας, αλλά και για το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ στους Πειραιώτες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης:

«Εύκολα ανεβαίνεις, εύκολα πέφτεις. Ο Ολυμπιακός έχει βάλει τIς βάσεις, έχει το γνώθι σαυτόν πώς να μείνει στην κορυφή. Έχει ανθρώπους στις θέσεις που ξέρουν τι να κάνουν για να παραμείνει ψηλά. Θα πρωταγωνιστεί για πολλά χρόνια.

Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός με το νταμπλ για δεύτερη διαδοχική χρονιά έγραψε ιστορία. Εννοείται όταν κατακτάς τίτλους, φτάνεις στο φάιναλ φορ είναι επιτυχία. Για εμένα προσωπικά, έκανα μια καλή χρονιά. Πάντα υπάρχουν τα πάνω-κάτω. Δεν επαναπαύομαι σε αυτό όμως, του χρόνου θα δουλέψω να γίνω καλύτερος. Όλες οι λεπτομέρειες παίζουν ρόλο. Οι χαρακτήρες, ο κόουτς, το τεχνικό τιμ όλα. Ακόμα και στις ήττες δείξαμε ότι είμαστε μαζί, ενωμένοι»
.

Για τον Βεζένκοφ: «Θέλω να πιστεύω πως θα είναι και του χρόνου. Μπορεί να μην είναι καν στο χέρι του. Είναι όνειρο για κάθε αθλητή το ΝΒΑ. Του εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον του, την οικογένειά του, την καριέρα του».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Ειδικά φέτος, ο κόσμος μας έδειξε τρομερή αγάπη. Ξέρουμε τη δύναμη που έχει ο κόσμος της ομάδας. Όποιος παίκτης και να μείνει ή φύγει, ο Ολυμπιακός θα παραμείνει Ολυμπιακός και ο κόσμος δίπλα στην ομάδα. Οι φίλαθλοι κατάλαβαν τη δουλειά που κάναμε. Γίναμε όλοι ένα, με τη ρουτίνα που κάναμε και όλα».

Ομάδα: