ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 September, 2023 - 16:42

Categories: 

Λεπενιώτης: «Πλούσια γιορτή, αντάξια της προσφοράς του Βασίλη Σπανούλη»

Η μεγάλη βραδιά που διοργανώνει η ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη πλησιάζει. Την ερχόμενη Κυριακή (17/9) το ΣΕΦ θα… βάλει τα καλά του για να υποδεχτεί πλήθος κόσμου, στην εκδήλωση που θα γίνει η απόσυρση της φανέλας του θρύλου των «ερυθρόλευκων».

Ο Νίκος Λεπενιώτης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τις λεπτομέρειες τις εκδήλωσης, που αναμένεται να έχει πλήθος εκπλήξεων και την ανυπομονησία που υπάρχει στην «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ για τη μεγάλη βραδιά.

«Δεν ήταν εφικτό να γίνει νωρίτερα. Ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε για τον Βασίλη. Θα ξεκινήσει στις 20:00 ακριβώς. Είναι σημαντικό να είναι όλοι στην ώρα τους. Θα διαρκέσει περίπου 50 λεπτά, θα είναι πλούσια γιορτή και αντάξια της προσφοράς του Βασίλη. Φυσικά, μετά θα ακολουθήσει το φιλικό του Ολυμπιακού με την Αρμάνι. Θα είναι ένα τρίωρο εορταστικό και γεμάτο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην εκπομπή «Μπαμ και Κάτω» και στους Μπάμπη Χριστόγλου και Σταύρο Χονδροθύμιο.

««Δεν έχει γίνει κάτι αντίστοιχο στην Ευρώπη για κανέναν αθλητή. Συνήθως γίνονται σε παιχνίδια προγραμματισμένα, ένα παιχνίδι Ευρωλίγκας… Είναι η πρώτη φορά που γίνεται συγκεκριμένη τελετή και αγώνας, που έχει αποκλειστικό στόχο να εορταστεί ένας αθλητής. Αν δεν το άξιζε αυτό ο Βασίλης, δεν θα το άξιζε κανένας άλλος παίκτης. Θέλαμε να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο. Είναι ο μεγαλύτερος αθλητής που έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού σε όλα τα αθλήματα. Ο Βασίλης το περιμένει πώς και πώς, έχει συμμετάσχει στη διοργάνωση. Θα έρθει πολύς κόσμος, παλιοί συμπαίκτες του, συναθλητές, παράγοντες… Ο κόσμος που θα έρθει θα ζήσει συγκινήσεις και στιγμές που θα τους μείνουν χαραγμένες για πάντα στο μυαλό. Αξίζει να το δουν», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός εξήγησε, επίσης, τους λόγους που δεν άλλαξε η ώρα της εκδήλωσης, λόγω του ντέρμπι της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ με την ΑΕΚ που διεξάγεται την ίδια μέρα, καθώς και τη μεγάλη σημασία που έχει η εκδήλωση για τον σύλλογο.

 

Ομάδα: