ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

12 January, 2024 - 00:08

Categories: 

Λεσόρ: «Παιχνίδια σαν κι αυτό με βοηθούν να αποκτήσω ψυχολογία»

Πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός AKTOR συνέτριψε στο κατάμεστο ΟΑΚΑ τη Μονακό με σκορ 88-63, κλείνοντας με τον πλέον ιδανικό τρόπο αυτή τη «διαβολοβδομάδα» της διοργάνωσης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «πράσινους» ήταν ο Ματίας Λεσόρ, με τον Γάλλο σέντερ να ολοκληρώνει το ματς με 23 πόντους, 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 3 κλεψίματα, μαζεύοντας 42 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, κάνοντας ρεκόρ καριέρας στην τελευταία κατηγορία!

Μιλώντας μετά τον αγώνα, ο ψηλός του Παναθηναϊκού δήλωσε πως τέτοια παιχνίδια του δίνουν την απαραίτητη ψυχολογία για τη συνέχεια, ενώ, τόνισε πως δεν παίζει για τα νούμερά του, αλλά για το καλό της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματίας Λεσόρ:

«Είναι ωραίο να έχεις τέτοιους αριθμούς σε ένα παιχνίδι και ιδίως όταν γυρνάω μετά από έναν τραυματισμό. Παιχνίδια σαν το σημερινό είναι καλά για την αποκτήσω αυτοπεποίθηση. Δεν παίζω για τους προσωπικούς μου αριθμούς, αλλά για τις νίκες και μόνο αυτό μετράει για μένα».

 

Ομάδα: