ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

18 June, 2017 - 06:07

Categories: 

Λονδίνο: Στους 58 οι νεκροί στον Πύργο Γρένφελ

Στους 58 εκτιμάται πως ανέρχονται οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Grenfell Tower, όπως ανακοίνωσε η μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου.

Μέχρι τώρα έχουν εντοπιστεί οι σοροί 30 ατόμων, ωστόσο έχουν δηλωθεί ακόμη 28 άνθρωποι ως αγνοούμενοι, οι οποίοι -σύμφωνα με τον διοικητή της μητροπολιτικής αστυνομίας του Λονδίνου Στιούαρτ Κάντι- «θεωρούνται νεκροί».

Όπως ανέφερε ο διοικητής της μητροπολιτικής αστυνομίας, ο συγκεκριμένος απολογισμός ίσως να μην είναι ο τελικός, καθώς ενδέχεται να υπήρχαν και άλλοι άνθρωποι στο κτήριο, για την παρουσία των οποίων δεν είχαν λάβει ενημέρωση οι αρχές.

Στο μεταξύ, συνάντηση με τους επιζήσαντες της πυρκαγιάς, από την οποία τουλάχιστον 30 άνθρωποι έχει επιβεβαιωθεί πως έχασαν τη ζωή τους, είχε η πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Τερέζα Μέι, στη Ντάουνινγκ Στριτ.

Επιζήσαντες του Grenfell Tower και εθελοντές φτάνουν στη Ντάουνινγκ Στριτ για τη συνάντησή τους με την πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Τερέζα Μέι.

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός έγινε δέκτης κριτικής και αποδοκιμασιών τις προηγούμενες ημέρες, επειδή απέφυγε να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής όταν επισκέφθηκε τον 24ώροφο πύργο.

Η κ. Μέι δεσμεύτηκε για τη διεξαγωγή έρευνας, ώστε να διαλευκανθούν τα αίτια της πυρκαγιάς, ενώ δήλωσε ότι θα διατεθούν πέντε εκατομμύρια λίρες στους πληγέντες και ότι όσοι έχασαν τα σπίτια τους θα έχουν εγκατασταθεί σε νέα εντός τριών εβδομάδων.

πηγή athina984.gr

olymbic idea