ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 September, 2023 - 20:10

Categories: 

Λουτσέσκου για Γκάνεα: «Θα δυσκολευτεί, αλλά τα πάντα εξαρτώνται από αυτόν»

 

Tην εκτίμηση ότι ο Γκάνεα θα δυσκολευθεί αρκετά για να επιστρέψει στα επίπεδο που ήταν προ κορωνοϊού έκανε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας σε ρουμανικά ΜΜΕ.

«Είχε μια πολύ καλή σεζόν στην Ελλάδα και τον εκτιμούσαν πάρα πολύ. Ωστόσο μετά είχε το πρόβλημα υγείας και δεν κατάφερε να ενσωματωθεί στην ομάδα. Εξαρτάται από αυτόν τα πάντα, τη φιλοδοξία του και την αποφασιστικότητά του. Δεν είναι καθόλου εύκολο για έναν ποδοσφαιριστή που δεν έχει παίξει να έρθει και να μπει στα παιχνίδια άμεσα και να είναι και να είναι σε φόρμα», ανέφερε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε ότι ο Γκανεα, δεν αγωνίστηκε πέρσι στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν καθώς υπήρχαν επιπλοκές από τον κορωνοϊό και δεν του επιτρεπόταν να παίξει. Σήμερα ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας μαζί του, με τον Ρουμάνο μπακ να είναι κοντά στην Στεάουα Βουκουρεστίου.