ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

7 June, 2022 - 16:32

Categories: 

Λούκιτς ο αντί – Ιτούδης στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

 

Σε νέα… εποχή θα μπει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αυτό το καλοκαίρι, μετά την αποτυχημένη ολοκλήρωση των φετινών υποχρεώσεων και την απώλεια της VTB League από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Έπειτα από οκτώ χρόνια, ο Δημήτρης Ιτούδης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον πάγκο της «ομάδας του στρατού», η οποία πλέον αναζητά τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ιστοσελίδα «Sport-express» στη λίστα της ΤΣΣΚΑ είναι αρκετά ψηλά ο Ζόραν Λούκιτς. Ο Σέρβος κόουτς εργάζεται από το 2017 στη Νίζνι Νόβγκοροντ, ενώ από τον Οκτώβριο του 2021 ανέλαβε και τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Ρωσίας.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο 50χρονος έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν με τη Νίζνι, αλλά η ομάδα δεν πρόκειται να του σταθεί εμπόδιο, εφόσον τα βρει σε όλα με την ΤΣΣΚΑ.

Από ‘κει και πέρα, σύμφωνα με τη φημολογία των τελευταίων εβδομάδων στη λίστα των υποψήφιων βρίσκονται ακόμη οι Γιάννης Σφαιρόπουλος, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, που είναι ελεύθεροι, αλλά και ο Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς της Μπούρσασπορ.