ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 January, 2024 - 23:30

Categories: 

Λύγισε στην παράταση την Μπάγερν η Φενέρ

Πήρε τη ματσάρα με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου και έκλεισε τη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας με το απόλυτο η Φενέρμπαχτσε!

Σε ένα παιχνίδι που ήταν ντέρμπι από την αρχή και εξελίχθηκε στο τέλος σε ένα πραγματικό θρίλερ, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους λύγισε τους Βαυαρούς στην παράταση με σκορ 98-91 για την 21η αγωνιστική της διοργάνωσης, ανεβαίνοντας έτσι στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 13-8!

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Σκότι Γουίλμπεκιν, ο οποίος σταμάτησε στους 30 πόντους με 6/10 τρίποντα, ενώ, κομβική ήταν και η συνεισφορά του Νταϊσόν Πιέρ, ο οποίος με δέκα πόντους στην παράταση, οδήγησε την ομάδα του στο ροζ φύλλο αγώνα.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 13 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ, με τον Νικ Καλάθη να ολοκληρώνει το ματς με 6 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Για την Μπάγερν Μονάχου, που έπεσε στο 8-13 γνωρίζοντας την τέταρτη διαδοχική ήττα της στη διοργάνωση, ξεχώρισε ο Σιβλέν Φρανσίσκο με 21 πόντους και 5 ασίστ.