ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 December, 2023 - 21:56

Categories: 

Λύγισε στην τέταρτη περίοδο το Περιστέρι

Ηττήθηκε στην έδρα του από τη Λε Μαν και… έμπλεξε το Περιστέρι bwin.

H ομάδα του Βασίλη Σπανούλη παρουσίασε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο για τρεις περιόδους κόντρα τους ποιοτικούς Γάλλους, αλλά τελικά λύγισε στο τέταρτο και καθοριστικό δεκάλεπτο, όταν οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με επί μέρους σκορ 31-20, πανηγυρίζοντας τη νίκη με το τελικό 86-78.

Έτσι, η Λε Μαν ουσιαστικά εξασφάλισε την παρουσία της στα play in του Basketball Chanpions League, αφού θα τερματίσει σίγουρα πάνω από το Περιστέρι bwin, το οποίο με τη σειρά του κινδυνεύει ακόμα και να μείνει εκτός play in, σε περίπτωση ηττηθεί την τελευταία αγωνιστική από τη Μάλαγα και παράλληλα η Σομπατέλι κάνει το 2/2 στα δικά της παιχνίδια με Μάλαγα και Λε Μαν. Όπως και να ‘χει, το Περιστέρι bwin πιθανότατα θα τερματίσει τρίτο, κάτι που σημαίνει ότι θα παίξει χωρίς πλεονέκτημα έδρας στα play in, τα οποία προηγούνται των ομίλων της φάσης των «16».

Κορυφαίοι για τους γηπεδούχους στο αποψινό παιχνίδι ήταν οι Ντάνγκουμπιτς (15π), Χαντς (15π) και Τόμπσον (13π, 7 ριμπ, 5 μπλοκ), ενώ για τους νικητές ξεχώρισαν Τζόουνς (22π.) και Λιούις (20π.).

Ομάδα: