ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 January, 2024 - 00:19

Categories: 

Μάντζιος: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Κουέστα»

Σπουδαία πρόκριση για τον Άρη, που με τον Κουέστα να αποκρούει δύο πέναλτι, επικράτησε 4-2 στη... ρουλέτα της ΑΕΚ μετά το 1-1 σε 120' αγώνα και πέρασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Betsson.

Μετά την αναμέτρηση, ο Άκης Μάντζιος εξέφρασε τη μεγάλη χαρά του για το αποτέλεσμα, μίλησε με αποθεωτικά λόγια για τον Κουέστα, ενώ παράλληλα εξέφρασε τη μεγάλη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία του Νταμπάνοβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πως νιώθει μετά την πρόκριση: «Μεγάλη χαρά. Πήραμε μια πρόκριση απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα, με απίστευτο ρόστερ. Οι λεπτομέρειες ήταν μαζί μας, ήμασταν πιο ψύχραιμοι. Ήταν μια πρόκριση για την οποία ζούσαμε και αναπνέαμε».

Για την διαιτησία που Νταμπάνοβιτς: «Ήταν ξεκάθαρες οι φάσεις. Ο Νταμπάνοβιτς είναι ένας κάκιστος διαιτητής. Ντροπή να ξαναέρθει να σφυρίξει».

Για τον Κουέστα: «Ο Κουέστα σχεδόν ήταν απροπόνητος. Είχε πρόβλημα με την μέση, έκανε μεγάλη προσπάθεια για να παίξει. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Αυτό το παιδί αξίζει πολλά περισσότερα».

Για το αν αξίζει μια επέκταση συμβολαίου: «Σίγουρα! Δικαιωματικά, θα πρέπει να παραμείνει στον Άρη».

Για την συνέχεια: «Ας το χαρούμε σήμερα. Μετά πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, είμαστε διψασμένοι ακόμη περισσότερο για το κύπελλο και το πρωτάθλημα. Η ομάδα αντιλαμβάνεται πως ο κόσμος θέλει το κύπελλο».

 

Ομάδα: