ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

13 March, 2018 - 15:56

Categories: 

Μέχρι την Τετάρτη οι κλήσεις σε απολογία για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, μετά την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη με όπλο στον αγωνιστικό χώρο, θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες.

 

Η τύχη του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες. Το πρώτο βήμα είναι η κλήση των δύο ομάδων σε απολογία για όσα τα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι.

 

Το φύλλο αγώνα το οποίο έχει συντάξει ο διαιτητής της αναμέτρησης, Γιώργος Κομίνης, είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τον ΠΑΟΚ, αλλά με βάση σε όσα αναγράφονται, είναι πιθανό να κληθεί και η ΑΕΚ σε απολογία.

 

Την Τετάρτη αναμένονται οι κλήσεις για το ντέρμπι

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League αναμένεται να καλέσει τις ομάδες το αργότερο μέχρι την Τετάρτη. Εάν αυτό συμβεί η εκδίκαση θα γίνει την Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή.

 

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης αποφάσισε τη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά από την άλλη έχει ζητήσει, όλες οι εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις, να τελεσιδικήσουν πριν από την επανέναρξη του πρωταθλήματος, όποτε αυτό αποφασιστεί.

 

Τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα περιμένουν και την έκθεση της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να προχωρήσουν στις κλήσεις απολογία.

olymbic idea