ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 January, 2023 - 21:31

Categories: 

Μίτσελ: «Μπορούσαμε μεγαλύτερο σκορ»

Ο Ολυμπιακός πέτυχε το πρώτο σημαντικό βήμα πρόκρισης απέναντι στον Α΄ρη, χάρη στην δύσκολη νίκη του με 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης»,.

Με τον Μίτσελ να εκτιμά ότι η ομάδα του θα μπορούσε να φτάσει σε πιο μεγάλο σκορ απέναντι στον Άρη (1-0) και πρόσθεσε πως ο προημιτελικός Κυπέλλου είναι ανοιχτός εν όψει της ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα.

«Είχαν αρκετές ομοιότητες τα δύο παιχνίδια. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ και για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση, αλλά και μια νίκη με 1-0 είναι πάντα καλή. Οι πιθανότητες είναι 50-50, ο Άρης είναι μια καλή ομάδα, με καλούς παίκτες και θα πάμε στη Θεσσαλονίκη με στόχο να κερδίσουμε», ανέφερε.

 

 

Για τις ενοχλήσεις που είχε στο φινάλε ο Χουάνγκ είπε: «Πιστεύουμε πως είναι κούραση και τίποτα πιο σοβαρό. Ο Χουάνγκ τα δίνει όλα στα παιχνίδια, τρέχει περισσότερο από 12 χιλιόμετρα σε κάθε ματς. Θα φάει ένα ωραίο κορεάτικο πρωινό αύριο και θα είναι μια χαρά».

Ομάδα: