ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 June, 2023 - 21:14

Categories: 

Μίτσιτς: «Αν προστατεύουμε την ομάδα, θα είναι ένα σπέσιαλ σύνολο»

Ο Εργκίν Αταμάν αποχαιρέτησε την Έφες Αναντολού με έναν ακόμα τίτλο, κλείνοντας πετυχημένα τον κύκλο του πριν έρθει στον Παναθηναϊκό κι ένας από τους παίκτες που πρωταγωνίστησε στον ύψιστο βαθμό όλα αυτά τα χρόνια, ήταν φυσικά ο Βασίλιε Μίτσιτς.

Ο “Βάσα” οδήγησε την Έφες στο 3-0 επί της Καρσίγιακα στους τελικούς της τουρκικής λίγκας, κατέκτησε το τρίτο του πρωτάθλημα (2019, 2021, 2023) με την ομάδα του και αναδείχτηκε MVP της σειράς!

 

Μετά το τέλος του αγώνα στη Σμύρνη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Μίτσιτς έκανε δηλώσεις υψώνοντας ασπίδα για τον αποκλεισμό από τα πλέι οφς της Ευρωλίγκας και μιλάει για το μέλλον της Έφες:

«Δεν νομίζω πως ήταν μία ανεπιτυχής σεζόν στην Ευρωλίγκα. Ήταν μία νέα κατάσταση για μας. Ο Σέιν Λάρκιν ήταν τραυματίας και απόντας για πολύ καιρό. Ο Σέιν είναι ο αγαπημένος μου συμπαίκτης.

Ο Κρούνο Σίμον δεν βρισκόταν πια μαζί μας και μου έλειψε. Παίξαμε καλά προς το τέλος, βρήκαμε ρυθμό αλλά δεν ήταν αρκετός για την πρόκριση στα πλέι οφς. Δεν πήραμε προσωπικά το τελικό αποτέλεσμα.

Τελειώσαμε καλά τη σεζόν με το πρωτάθλημα. Αν προστατέψουμε την ομάδα για την επόμενη σεζόν… νομίζω θα είναι ένα σπέσιαλ σύνολο. Είναι μία καλή ομάδα με ξεχωριστές προσωπικότητες. Δεν νομίζω πως αποτύχαμε. Έχουμε πολλά να μάθουμε για τους εαυτούς μας και για τους συμπαίκτες μας».