ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 August, 2023 - 21:19

Categories: 

Μανδάς: «Ανυπομονούμε για την πρεμιέρα!»

Δηλώσεις για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν του ΟΦΗ, αυτό κόντρα στον Άρη στο «Γεντί Κουλέ» (20/8), παραχώρησε στο επίσημο κανάλι των Κρητικών ο Χρήστος Μανδάς.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας τόνισε πως η ομάδα του έχει προετοιμαστεί πολύ καλά, ενώ τόνισε πως η έδρα θα αποτελέσει έναν πολύ σημαντικό παράγοντα, καθώς ενισχύει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανδά στο OFI TV:

«Κάναμε μία πολύ καλή προετοιμασία, δουλέψαμε σε αρκετά πράγματα. Βελτιωθήκαμε σε αυτά που θέλαμε, το είδαμε και στα παιχνίδια και Πριμένουμε να ξεκινήσουμε. Παίζουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, αλλά είμαστε κι εμείς καλή ομάδα. Είναι μία ομάδα που έχει παίξει ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά κι εμείς είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και περιμένουμε να ξεκινήσουμε.

Είναι ένα παιχνίδι που είναι εντός έδρας και αυτό μας δίνει μεγάλο boost, γιατί ξέρουμε ότι ο κόσμος θα είναι εκεί να μας στηρίξει. Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο, είναι το πρώτο μας παιχνίδι, μας δίνετε μεγάλη δύναμη, και όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε μαζί μετά το παιχνίδι».

Ομάδα: